02:05 uur 05-01-2023

SecurityScorecard sluit zich aan bij Global Innovators Community van World Economic Forum

Erkende innovator zal bijdragen aan het initiatief van het Center for Cybersecurity van WEF om systemische uitdagingen aan te pakken, digitaal vertrouwen te verbeteren en cyberweerbaarheid op te bouwen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiligingsbeoordelingen, heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de Global Innovators Community van het World Economic Forum (WEF). De Global Innovators Community is een groep alleen toegankelijk op uitnodiging van ‘s werelds meest veelbelovende start-ups en scale-ups die vooroplopen op het gebied van ethische technologische en bedrijfsmodelinnovatie. SecurityScorecard was het enige beveiligingsbeoordelingsbedrijf dat in 2020 door het World Economic Forum werd geëerd als ‘Tech Pioneer’, en als wereldwijde innovator zal SecurityScorecard inhoud en inzichten blijven bijdragen aan het Center for Cybersecurity van WEF.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Check out our twitter: @NewsNovumpr