03:28 uur 04-01-2023

Aluminium Solutions Group SAS benoemt Edouard Guinotte tot President en Chief Executive Officer

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– OpenGate Capital, een wereldwijd opererend particuliere investeringsmaatschappij, kondigde vandaag aan dat de heer Edouard Guinotte benoemd is bij Aluminium Solutions Group, “ASG” als President en Chief Executive Officer.

ASG is een nieuwe groep die in september 2022 werd opgericht door de overnames van Aluminium France Extrusion (AFE) en Extrusiones de Toledo (“EXTOL”), portefeuillemaatschappijen van OpenGate Capital.

Voordat hij bij ASG kwam werken, vervulde Guinotte tot maart 2022 de functie van voorzitter en CEO van Vallourec Group (genoteerd aan de SBF 120 in Parijs), een wereldleider in naadloze stalen buizen voor de energie- en industriële markten. Tijdens zijn meer dan 25 jaar lange carrière heeft Guinotte verschillende functies bekleed bij Vallourec, zowel operationeel als functioneel, in Frankrijk en in het buitenland. Guinotte stond van 2011 tot 2014 aan het hoofd van Vallourec USA Corporation, de commerciële en distributiefiliaal van de groep, gevestigd in Houston, Texas, en trad in 2017 toe tot het Uitvoerend Comité van de groep om tot 2019 de regio Midden-Oosten-Azië, gevestigd in Dubai, VAE, te leiden.

Guinotte is afgestudeerd als ingenieur aan de Ecole des Mines de Paris en heeft het Management Advancement Program van INSEAD gevolgd. Guinotte kijkt ernaar uit om zijn ervaring en energie te gebruiken om van ASG een nieuwe Europese leider in aluminium geëxtrudeerde profielen te maken. Tot de nieuwe ASG website online wordt gezet, kunt u hier meer te weten komen over het bedrijf, www.afextrusion.com en www.extol.es.

Over OpenGate Capital

OpenGate Capital is een wereldwijd opererend particuliere investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de overname en bedrijfsvoering van bedrijven om zodoende nieuwe waarde te creëren via operationele verbeteringen, innovatie en groei. OpenGate Capital is opgericht in 2005 en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, met een Europees kantoor in Parijs, Frankrijk. Het OpenGate team van professionals beschikt over de cruciale vaardigheden die nodig zijn voor het overnemen, de transitie, de bedrijfsvoering, het opbouwen en het opschalen van succesvolle bedrijven. Tot op heden heeft OpenGate Capital meer dan 40 platformovernames uitgevoerd in Noord-Amerika en Europa. Voor meer informatie over OpenGate, ga naar www.opengatecapital.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

OpenGate contactpersonen voor de media:

Prosek Partners

Email: Pro-opengate@prosek.com

Alanna Chaffin

Hoofd investeerdersrelaties en communicatie

Email: AChaffin@opengatecapital.com
Telephone: +1 310-432-7000

OpenGate bedrijfsontwikkeling, contactpersoon:

Joshua Adams

Email: jadams@opengatecapital.com
Telefoon: +1 310-432-7000

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr