22:36 uur 22-07-2022

Q4 Inc. rapporteert resultaten tweede kwartaal 2022 op 12 augustus

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, is van plan zijn resultaten over het tweede kwartaal van 2022 bekend te maken voordat de markt op vrijdag 12 augustus 2022 wordt geopend. In samenhang met deze publicatie zal het bedrijf om 09:30 uur ET op 12 augustus 2022 een videowebcast houden onder leiding van CEO Darrell Heaps op het Q4 Virtual Events Platform.

Deelnemers kunnen zich vooraf registreren of de webcast live bekijken op https://events.q4inc.com/attendee/382420795. Aanvullend materiaal is minimaal een kwartier voor aanvang van het evenement beschikbaar. Kort na afloop van het evenement is een herhaling van de webcast beschikbaar op investors.q4inc.com.

Vragen van het publiek worden in realtime beantwoord via het Q4-platform. Beleggers kunnen hun vragen ook vooraf stellen aan ir@q4inc.com of via onze IR-website. We zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden, hetzij via de webcast, als de tijd het toelaat, of kort daarna. We stellen uw interesse op prijs.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkt dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr