20:04 uur 13-05-2024

Q4 Inc. maakt de benoeming bekend van Courtney Austermehle tot Chief Marketing Officer

Benoeming van nieuw marketinghoofd benadrukt de aandacht van het bedrijf voor het herdefiniëren van de sector van investeerdersrelaties als toonaangevend IR Ops-platform

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (“Q4” of “het bedrijf”), het IR Ops-platform, maakt trots de benoeming bekend van Courtney Austermehle tot Chief Marketing Officer (“CMO”) met ingang van 13 mei 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240513225352/nl/

Courtney Austermehle (Photo: Business Wire)

Courtney Austermehle (Photo: Business Wire)

“We heten Courtney van harte welkom bij Q4 als Chief Marketing Officer en lid van ons bestuurdersteam,” zegt Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4 Inc. “Courtney staat garant voor meer dan een decennium groei-ervaring op gebied van marktintroductie, SaaS-expertise en een grote aandacht voor beste praktijken voor het leiderschap van ondernemingsorganisaties.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Heather Noll

Manager bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr