23:09 uur 09-05-2023

Q4 Inc. en Novisto werken samen om volgende generatie ESG-gegevensbeheer en -communicatie mogelijk te maken

Klanten krijgen toegang tot de beste technologie om datagestuurde beleggerscommunicatie te stimuleren

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘het Bedrijf’), een toonaangevend toegangsplatform voor kapitaalmarkten, en Novisto, een vooraanstaand softwarebedrijf voor ESG-gegevensbeheer, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om bedrijven in staat te stellen hun ESG-verhaal op te bouwen dat moet worden geleverd via het innovatieve platform van Q4. De samenwerking zal klanten van Q4 voorzien van Novisto’s innovatieve softwareoplossing voor ESG-gegevensbeheer om hun duurzaamheidsrapportage te verbeteren, wat resulteert in een gestroomlijnd proces en effectievere communicatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230509005372/nl/

“We zijn er trots op samen te werken met Novisto om het duurzaamheidsmanagementtraject voor onze klanten te stroomlijnen door middel van een geavanceerd ESG-softwareplatform voor databeheer,” aldus Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers:
Edward Miller

Director, Investor Relations

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Corporate Communications Manager

media@q4inc.com

Partnerschappen:
partnerships@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr