22:44 uur 01-06-2023

Q4 Inc. kondigt benoeming aan van Tim Stahl tot Chief Revenue Officer

De benoeming van een nieuwe verkoop- en klantensuccesleider benadrukt de focus van het bedrijf op het stimuleren van groei- en uitbreidingsmogelijkheden

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘het bedrijf’), het toonaangevende toegangsplatform voor kapitaalmarkten, kondigt met trots de benoeming aan van Tim Stahl tot Chief Revenue Officer (‘CRO’) met ingang van 30 mei 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230601005353/nl/

Tim Stahl, Chief Revenue Officer (Photo: Business Wire)

Tim Stahl, Chief Revenue Officer (Photo: Business Wire)

“Tim brengt een schat aan SaaS-, verkoop- en klantensuccesleiderschapservaring mee naar Q4 die, in combinatie met de recente aanstelling van Keith Reed als COO, onze strategie voor winstgevende groei verder zal versnellen en tegelijkertijd de klantervaring zal verbeteren,” aldus Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers:
Edward Miller

Director, Investor Relations

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Corporate Communications Manager

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr