18:21 uur 25-05-2023

Q4 Inc. onthult nieuw merk en visuele identiteit

De toegang tot de kapitaalmarkten opnieuw vormgeven door het merk op één lijn te brengen aan de gedurfde missie en dynamische toekomstvisie van het bedrijf

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het bedrijf”), het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten, is verheugd een vernieuwing van het bedrijfsmerk aan te kondigen, inclusief een gedurfde visuele identiteit die aansluit bij de toekomstvisie van het bedrijf. Q4 transformeert de manier waarop de kapitaalmarkten met elkaar in contact komen, communiceren en met elkaar omgaan door gebruik te maken van eigen platformgegevens, real-time analyses en generatieve AI.

“Het nieuwe Q4 belichaamt onze identiteit als het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten dat iedereen met elkaar verbindt – emittenten, investeerders en de verkoperskant”, aldus Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Edward Miller

Directeur, Investeerdersrelaties

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Hoofd bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr