20:45 uur 23-05-2023

Q4 Inc. Lanceert Earnings Lifecycle op Q4 Platform

De enige toepassing op de markt om de planning, uitvoering en impact van driemaandelijkse bekendmakingen voor IRO’s te stroomlijnen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “de onderneming”), het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten, kondigt met trots een nieuwe applicatie aan op het Q4 Platform, Earnings Lifecycle, om het gehele winstproces te beheren via één uniforme werkstroom. Het verbeterde inzicht in elke fase van het earnings-proces door middel van een begeleid plan zorgt voor een samenhangende communicatie-aanpak, wat uiteindelijk waarde oplevert voor IR-teams tijdens hun cruciale earnings-werkstroom.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230523005183/nl/

Q4 Earnings Lifecycle - Secure, Timely, and Streamlined Earnings Workflow (Graphic: Business Wire)

Q4 Earnings Lifecycle – Secure, Timely, and Streamlined Earnings Workflow (Graphic: Business Wire)

Earnings Lifecycle stelt Investor Relations Officers (“IRO’s”) in staat om nauwkeurig getimede en accurate winstgerelateerde website-updates te realiseren in een cyberveilige omgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Edward Miller

Directeur Investeerdersrelaties

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Manager bedrijfscommunicatie

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr