12:26 uur 23-06-2022

Aqara vernieuwt haar iconische Hub M1S

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een toonaangevende leverancier van producten voor de slimme woning, heeft de Hub M1S Gen 2 uitgebracht, een verbeterde versie van de Hub M1S – het iconische controlecentrum voor slimme woningen. De Hub M1S Gen 2 is voorzien van nieuwe hardware- en software-updates en erft de meeste functies van zijn voorganger. De netwerkbeveiliging is verbeterd door toepassing van de WPA3-standaard. Verder zijn configureerbare beltonen toegevoegd, zodat gebruikers meer aangepaste woningautomatiseringen kunnen instellen. De nieuwe hub is nu verkrijgbaar in de Aqara Amazon-stores in de EU (Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje) en via geautoriseerde Aqara-retailers wereldwijd*. In de komende maanden komt het product ook beschikbaar in Noord-Amerika (de VS en Canada).

Net als andere Aqara-hubs, is de Hub M1S Gen 2 een controlecentrum voor het Aqara-ecosysteem dat de verbinding vormt tussen andere Aqara Zigbee-apparaten en het WiFi-netwerk. De hub beheert en bestuurt zowel slimme scènes als slimme apparaten, zoals schakelaars, stekkers, gordijnen, zonweringen, enzovoort. De M1S Gen 2 maakt gebruik van het Zigbee 3.0-protocol en ondersteunt tot 128 Aqara-apparaten**. Bovendien zorgt de hub ervoor dat aangesloten onderliggende apparaten kunnen worden gebruik in combinatie met belangrijke ecosystemen van derden, zoals HomeKit, Alexa, Google en IFTTT. Na de uitrol van Matter ontvangt de M1S Gen 2 naar verwachting de Matter OTA-update. Dit maakt het mogelijk de aangesloten Aqara-accessoires te gebruiken in combinatie met andere Matter-compatibele apparaten.

Enkele belangrijke features van de Hub M1S Gen 2:

  • Een krachtige ingebouwde 2-watt luidspreker, zodat de hub kan worden gebruikt voor sirenes, deurbellen en aangepaste beltonen;
  • Een ingebouwde RGB-lichtring met instelbare helderheid en kleur, waardoor de hub kan dienen als nachtlamp of accentverlichting;
  • Een volledig functionele lichtsensor die kan worden gebruikt voor automatiseringen in de Aqara Home-app;
  • Verbeterde Wi-Fi-connectiviteit met de krachtige 2×2 MIMO Wi-Fi-antenne en ondersteuning van de WPA3-standaard, waardoor een snellere, veilige en betrouwbare verbinding mogelijk wordt gemaakt;
  • De nieuwe hub ondersteunt alle 4 modi van het HomeKit-beveiligingssysteem, die automatisch worden gesynchroniseerd met het waarschuwingssysteem in de Aqara Home-app.

Meer informatie over de Hub M1S Gen 2 is te vinden op onze website.

* Beschikbaarheid van producten kan variëren voor de verschillende verkoopkanalen en kan op elk moment worden bijgewerkt. Het is raadzaam contact op te nemen met de regionale detailhandel voor actuele beschikbaarheid.

** Om maximaal 128 onderliggende Aqara-apparaten aan te sluiten, zijn repeaterapparaten zoals een slimme stekker of wandschakelaar (met nulleiding) vereist.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen van de media:
Michell Li

Mobiel: +86 18501199430

E-mail:  media@aqara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr