01:45 uur 30-03-2022

Q4 Inc. lanceert nieuw product voor video-inkomsten

Q4 levert inkomstenervaring die impactvolle en gedifferentieerde beleggerscommunicatie stimuleert

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (Q4), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft een nieuw video-inkomstenproduct gelanceerd dat een opwindend nieuw alternatief biedt voor het leveren van kwartaalresultaten. Gedreven door de vraag van klanten en gebruikt tijdens het meest recente inkomstenevenement van Q4, heeft Q4 een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing gecreëerd voor het leveren van interactieve video van uitzendkwaliteit voor driemaandelijkse inkomstenaankondigingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220329005894/nl/

Streamline management participation through Zoom™ integration

Streamline management participation through Zoom™ integration

Geïntegreerd met Zoom™ is het video-inkomstenproduct van Q4 ontworpen om het managementteams en hun onderzoeksanalisten gemakkelijk te maken om deel te nemen aan het evenement, hun voorbereide opmerkingen live of in een vooraf opgenomen video te geven en in persoonlijk contact te komen met hun analisten tijdens video-Q&A. Met het product kunnen ook andere gerelateerde video’s, zoals vooraf opgenomen en marketingvideo’s, op elk moment tijdens de presentatie voor het publiek worden afgespeeld. Van coördinatie vóór het evenement tot productie, Q4 levert een uniforme, betrouwbare en vereenvoudigde benadering van een video-inkomstenevenement, met een team van toegewijde evenementmanagers die alle technische en logistieke behoeften aansturen.

“We zijn verheugd om de traditionele conference call over de inkomsten om te zetten in een gebeurtenis die verder gaat dan alleen financiële onthullingen en is ontworpen om de strategie en het verhaal van het bedrijf te versterken,” aldus Darrell Heaps, CEO van Q4. “Door Zoom™-tools in onze productsuite te combineren, ontstaat een videoproductie-oplossing van topkwaliteit tegen een lagere prijs dan traditionele video-uitzendingen. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze toonaangevende klanten die hun kwartaalinkomsten willen gebruiken als een manier om hun bedrijf en hun managementteams te laten zien met behulp van de nieuwste videotechnologie.”

Klik hier voor meer informatie over hoe uw volgende inkomstenoproep eruit zou kunnen zien.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggersrelaties: Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen: Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr