02:18 uur 16-03-2022

Q4 Inc. kondigt deelname aan aanstaande beleggersevenementen aan

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, kondigt zijn deelname aan aankomende beleggersevenementen aan, waaronder openhaardchats en beleggersconferenties.

29 maart 2022: Canaccord Genuity Tech 2022, Themes in a Stock Picker’s Market

Darrell Heaps, Chief Executive Officer, zal deelnemen aan een virtuele openhaardchat op het evenement Canaccord Genuity Tech 2022: Themes in a Stock Picker’s Market. Darrell zal spreken in het panel Spending to be a Category Killer – Growth vs. Profitability om 09:00 uur ET. Degenen die geïnteresseerd zijn om aanwezig te zijn, kunnen zich registreren bij Canaccord Genuity via hun registratielink.

28 t/m 30 maart 2022: Maxim 2022 Virtual Growth Conference

Darrell Heaps, Chief Executive Officer, en Ryan Levenberg, Chief Financial Officer, zullen op 29 maart een virtuele presentatie en beleggersbijeenkomsten organiseren tijdens de M-Vest Virtual Conference Series: 2022 Virtual Growth Conference. Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren. De presentatie zal na het evenement beschikbaar zijn op https://m-vest.com/events/2022-virtual-growth-conference/p/qfor.

7 april 2022: Credit Suisse The Investor Landscape Hidden Gems-conferentie

Q4 Inc. zal deelnemen aan de Credit Suisse Hidden Gems-conferentie op 7 april in New York. Het evenement zal bestaan uit persoonlijke beleggersbijeenkomsten en paneldiscussies. We kijken ernaar uit om de beleggers persoonlijk te zien. Na het evenement zal een kopie van de presentatie op de Investor-website van Q4 staan op https://investors.q4inc.com/.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Lees meer op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr