09:00 uur 03-03-2022

Aqara brengt Camera Hub G2H Pro uit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een toonaangevende leverancier van smart home-producten, heeft aangekondigd dat zijn Camera Hub G2H Pro, een bijgewerkte versie van de populaire Aqara Camera Hub G2H op grote schaal verkrijgbaar zal zijn. Vergeleken met zijn voorganger beschikt de G2H Pro over een bredere compatibiliteit met ecosystemen van derden, meer opslagmogelijkheden en toegevoegde functionaliteiten zoals privacymaskering, aangepaste ringtone en het genereren van timelapse-clips. De camera is verkrijgbaar via Amazon in de VS, Canada, het VK, Duitsland en Frankrijk, en zal naar verwachting in de komende maanden* ook worden verkocht door erkende Aqara-retailers in Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

De vele hoogwaardige functies die de G2H Pro van zijn voorganger heeft geërfd zijn nog verder verbeterd, zoals de Zigbee 3.0-hubfunctie met een verbeterde ondersteuning van maximaal 128 Aqara-accessoires en de iets bredere kijkhoek van 146° (diagonaal) dankzij de afwezigheid van vervormingscorrectie. Belangrijke verbeteringen van de nieuwe camera zijn onder meer:

  • Vollediger HomeKit-ondersteuning: naast HomeKit Secure Video** en op HomeKit afgestemde 2-weg audio ondersteunt de G2H Pro alle 4 de modi van het HomeKit Security-systeem, dat automatisch synchroniseert met het waarschuwingssysteem op de Aqara Home-app;
  • Bredere compatibiliteit: naast HomeKit is de G2H Pro compatibel met Amazon Alexa en Google Home, inclusief streaming naar Amazon en Google smart displays;
  • Meer opslagmogelijkheden: voor lokale opslag kunnen gebruikers een microSD-kaart gebruiken met een verhoogde maximale capaciteit van 512 GB, of kiezen voor de Samba NAS-opslag met de SMB 1.0-compatibele software***;
  • Activiteitszones en privacymaskering: op de Aqara Home-app kunnen gebruikers niet alleen activiteitszones configureren om minder onnodige waarschuwingen te genereren, maar voor een betere privacy ook plaatselijke privacymaskeringszones. Daarbij worden bepaalde delen van het beeld geblokkeerd voor opname of verzending naar Aqara of ecosystemen van derden, waaronder HomeKit, Alexa en Google;
  • Aangepaste ringtones en timelapse-clips: gebruikers van de G2H Pro kunnen geüploade opnames gebruiken als ringtones en voor domotica en de nieuwe functionaliteit voor het maken van timelapse-clips gebruiken om met een korte video de dag samen te vatten.

Net als de G2H fungeert het nieuwe G2H Pro-model als een thuisbeveiligingscentrale die verbinding maakt met andere Aqara-sensoren. Als er een afwijkend geluid wordt gedetecteerd, een onverwachte deuropening of een onverwachte menselijke beweging, waarschuwt de camera gebruikers via de smartphone, activeert hij de ingebouwde sirene en neemt hij een korte videoclip op die naar de Aqara-cloud wordt gesynchroniseerd. Voor de cloudopslag van Aqara is geen abonnement vereist en de opslag kan worden uitgeschakeld via de app. Als lokale opslag beschikbaar is, kan de gebruiker ervoor kiezen om alleen de clips van dergelijke cruciale gebeurtenissen lokaal op te nemen en op te slaan, of om constant op te nemen en de 24/7 beelden op te slaan.

Ter gelegenheid van de lancering biedt Aqara nu een korting van 15% voor de nieuwe G2H Pro via zijn Amazon-merkwinkels. Noord-Amerikaanse klanten in de VS en Canada kunnen van het aanbod gebruikmaken met de promo-code G2HPROPR. Europese klanten in het VK, Duitsland en Frankrijk hebben daarvoor de promo-code PRG2HPRO tot hun beschikking. Beide codes zijn geldig tot en met 5 maart 2022.

Ga voor meer details over de G2H Pro Camera Hub naar onze website.

* De verkrijgbaarheid van het product kan variëren tussen de verschillende verkoopkanalen en kan voortdurend worden bijgewerkt. We raden u aan om bij de regionale retailer(s) te controleren wat de actuele beschikbaarheid is.

** Ter ondersteuning van HomeKit Secure Video zijn een iCloud-abonnement, een home hub van Apple en up-to-date iOS/iPad OS/tvOS vereist.

*** Ter ondersteuning van NAS-opslag moet een compatibele microSD-kaart worden geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
Michell Li

Telefoonnummer: 86-18501199430

E-mail: media@aqara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr