23:34 uur 01-03-2022

Q4 Inc. breidt impact van Virtual Investor Day-oplossing uit met nieuwe functies

Markt blijft de vraag naar nieuwe toepassingen voor evenementenstructuur stimuleren

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft aangekondigd dat sinds de lancering een jaar geleden zijn Virtual Investor Day-product nu door openbare bedrijven wordt gebruikt als een zeer effectieve oplossing voor de opschaling van de communicatie over meerdere onderwerpen en thema’s, zoals ESG, R&D-dagen, discussies met bedrijfsleiders en bestuursleden, en andere.

Q4 produceert meer dan 4.000 evenementen per jaar en combineert zijn expertise op het gebied van evenement- en complex projectbeheer en diepgaande kennis van de kapitaalmarkten met toonaangevende technologie om een evenementervaring van wereldklasse te leveren. Met nieuwe functies en mogelijkheden die onlangs aan de oplossing zijn toegevoegd, biedt Q4 klanten nu een uitgebreide videostreaming-ervaring die is afgestemd op het type evenement dat ze willen organiseren, of dat nu on-demand is, vooraf opgenomen met live Q&A of sterk geproduceerde video’s met live videomixen op locatie om meerdere video-opnames te ondersteunen. Bovendien kunnen klanten nu hun microsite voor evenementen verder verbeteren met themasjablonen zoals ESG, die de duurzaamheidsstrategie benadrukken en directe links naar belangrijke ondersteunende bronnen bevatten. Ten slotte kunnen analyses na het evenement worden geïmporteerd in de Q4 Desktop, wat extra inzichten biedt voor de IR-programma’s van klanten.

Bedrijven zoals Warby Parker, Tyson Foods, Brinks en talloze andere hebben met Q4 zeer succesvolle beleggersevenementen georganiseerd om belangrijke berichten effectief te communiceren, in een opmaak die is geïntegreerd in de IR-website van het bedrijf om opnieuw te worden afgespeeld en opnieuw te gebruiken voor voortdurende toegang en voorlichting voor investeerders. In het afgelopen jaar hebben door Q4 gehoste virtuele beleggersdagen van alle soorten bijna 40.000 views getrokken, waarvan 40% na het evenement.

“Ongeacht of belegersevenementen persoonlijk, hybride of volledig virtueel zijn, bedrijven gebruiken deze virtuele beleggersevenementen als een krachtig en gemakkelijk te consumeren product en boeiende manier om de impact van hun verhalen te vergroten,” aldus Darrell Heaps, CEO van Q4. “Gebaseerd op de groeiende vraag van onze klanten, blijven we onderdelen en functionaliteit toevoegen aan onze Virtual Investor Day-oplossingen om te voldoen aan de vereisten van een breed scala aan evenementen en hun impact echt te vergroten door het leveren van een betere evenementervaring. We zijn verheugd om door te gaan met het stimuleren van effectieve, overtuigende communicatie op de kapitaalmarkten via de reeks producten en diensten van Q4.”

Klik hier voor meer informatie over de Virtual Investor Day-oplossingen van Q4.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Lees meer op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com
Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr