03:01 uur 20-01-2022

Q4 Inc. kondigt benoeming aan van Julie Silcock, veteraan in investment banking, tot Raad van Bestuur

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘het Bedrijf’), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft vandaag de benoeming aangekondigd, met onmiddellijke ingang, van Julie Silcock, momenteel Senior Advisor bij CDX Advisors, tot de Raad van Bestuur van Q4. Ze brengt 35 jaar ervaring in kapitaalmarkten en fusies en overnames met zich mee.

Als Senior Adviseur bij CDX Advisors, een tech-enabled investeringsbank, was mw. Silcock betrokken bij strategische advisering over fusies en overnames en kapitaalverwervingsactiviteiten, voornamelijk voor op groei gerichte bedrijven in het zuidwesten. Mw. Silcock was eerder co-hoofd van Southwest Investment Banking bij Houlihan Lokey en daarvoor was ze oprichter en hoofd van Southwest Investment Banking bij Citigroup. Mw. Silcock behaalde haar M.B.A. van Stanford Graduate School of Business en heeft een B.A. van Princeton University. Ze is momenteel ook lid van de Raden van Bestuur van MoneyGram International, Overseas Shipholding Group, Inc., een rederij voor ruwe olie en aardolie, JC Skincare, een particulier schoonheidsbedrijf, en U.S. Ski & Snowboard.

“Als adviseur voor strategisch groeikapitaal en fusies en overnames met diepgaande expertise in kapitaalmarkttransacties, heb ik een intrinsiek begrip van en waardering voor de waarde die Q4 aan zijn klanten levert via zijn technologie en diensten van wereldklasse,” aldus mw. Silcock. “Meer dan ooit hebben alle deelnemers op de kapitaalmarkten behoefte aan duidelijke communicatie met beleggers en de mogelijkheid om elkaar te ontdekken en met elkaar in contact te komen in een virtuele omgeving. Ik kijk ernaar uit om met dit zeer getalenteerde team samen te werken en bij te dragen aan de groei en het succes van het vierde kwartaal.”

“We zijn verheugd Julie te verwelkomen als onafhankelijk bestuurder in het Q4-bestuur,” stelde Darrell Heaps, CEO van Q4. “Julie brengt onschatbare en onderscheidende ervaring in de kapitaalmarkten met zich mee. We zijn verheugd om te beschikken over haar begeleiding en unieke perspectieven om ons te helpen bij de aansturing terwijl we onze strategie blijven uitvoeren en de aanzienlijke marktkansen benutten die voor ons liggen.”

Over Q4:

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar op efficiënte wzijze te leren kennen en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform vn Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.600 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Lees meer op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations: Matt Tractenberg, ir@q4inc.com
Media: Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr