09:00 uur 26-10-2021

Aqara brengt USB-aangedreven Hub E1 uit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een toonaangevende leverancier van smarthome-producten, heeft de lancering aangekondigd van de Aqara Hub E1, een USB-aangedreven Zigbee 3.0 smarthome hub. Hub E1 is tot nu toe de kleinste hub van Aqara en dient als controlecentrum voor een breed scala aan klassieke en de nieuwste Aqara-accessoires en verbindt 128 kinderapparaten*. De nieuwe hub is beschikbaar in de Aqara Amazon-merkwinkels in de VS, Canada, het VK en Frankrijk. Het wordt in de komende weken ook beschikbaar gesteld via geautoriseerde Aqara-retailers in Noord-Amerika, Europa en Azië**.

De Aqara Hub E1 heeft een compact ontwerp en een hoge installatieflexibiliteit. Met een afmeting van 4,25″ X 1,18″ X 0,3″ en een gewicht van slechts 58 gram is de nieuwe hub niet veel groter dan een gemiddelde USB-stick. Een gewone USB-A-poort is geïntegreerd in de behuizing van de hub, dus de nieuwe hub kan worden gevoed door bijna alle USB-apparaten, zoals stopcontacten, stekkerdozen, pc’s, powerbanks en zelfs wifi-routers. In combinatie met de 210° instelbare ashoek kan de E1-hub flexibel worden geplaatst.

De E1-hub biedt ook allround compatibiliteit en stelt de aangesloten Aqara-kinderapparaten bloot aan de meeste populaire ecosystemen en stemassistenten, zoals HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT, Alice en Marusya. Bovendien zou de Hub E1 kunnen fungeren als een 2,4 GHz wifi-repeater***, zodat gebruikers kunnen profiteren van een betere ervaring met een geoptimaliseerd wifi-netwerk.

Alle 4 native HomeKit-alarmmodi worden ondersteund door de E1-hub. Eenmaal geconfigureerd, ontvangen gebruikers meldingen van mobiele telefoons wanneer er een risico bestaat voor de veiligheid van het huis, bijvoorbeeld wanneer onverwacht menselijke beweging wordt gedetecteerd of wanneer de deur / het raam onverwacht wordt geopend. Voor gebruikers die verschillende Aqara-hubs binnen hetzelfde netwerk inzetten, zullen in dergelijke gevallen ook sirenes voor andere Aqara-hubs worden geactiveerd.

Om de lancering te vieren, biedt Aqara nu 10% korting op de nieuwe Hub E1 in zijn Amazon-merkwinkels, met de promotiecode USCAE1E1 in de VS en Canada, en de promotiecode HUBE1EUUK in het VK en Frankrijk. De aanbieding is geldig t/m 28 oktober 2021.

Ga naar onze website voor meer informatie over de E1-hub.

* Voor het aansluiten van maximaal 128 apparaten zijn routers/repeaters van Zigbee zoals Smart Wall Switch (met neutraal) en Smart Plug vereist.

** Productbeschikbaarheid kan variëren tussen verschillende retailkanalen en kan voortdurend worden bijgewerkt. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met de regionale retailer(s) voor realtime beschikbaarheid.

*** Wifi-repeaterfunctie ondersteunt maximaal 2 wifi-apparaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michell Li

E-mail: media@aqara.com
Telefoonnummer: 8618501199430

Check out our twitter: @NewsNovumpr