15:00 uur 19-10-2021

Aqara introduceert partnerprogramma ter ondersteuning van smarthome-installateurs in groeiende bedrijven

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een toonaangevende leverancier van smarthome-producten, heeft de lancering aangekondigd van zijn Professional Partners-programma voor installateurs en integrators van smarthomes. Gebruikmakend van Aqara’s decennialange ervaring in de smarthome-industrie en zijn uitgebreide reeks smarthome-producten, geavanceerde technologieën, oplossingen en tools, heeft het Professional Partners-programma tot doel professionele installateurs te ondersteunen bij het verbeteren van hun serviceaanbod en het laten groeien van hun bedrijf. Het programma verwelkomt ook de bredere professionele gemeenschap, zoals installateurs van zonweringcontroles, slimme slotenmakers, thuisbioscoopinstallateurs, interieurontwerpers en elektriciens, om zich bij het Aqara-partnernetwerk aan te sluiten.

Met jarenlange ervaring in het aanbieden van hoogwaardige producten aan wereldwijde consumenten, probeert Aqara nu de krachten te bundelen met de professionele gemeenschap om de acceptatie van de smarthome-technologie wereldwijd te stimuleren. Als onderdeel van het Aqara Partners-programma zullen deelnemers profiteren van:

  • Prioritaire toegang tot nieuwe Aqara-producten
  • Speciale actieprijzen voor bepaalde producten
  • Uitgebreide ondersteuning en hulpbronnen voor producttraining
  • Gelegenheid om in contact te komen met geïnteresseerde Aqara-gebruikers in lokale gebieden
  • Marketingondersteuning

Vanaf oktober 2021 heeft Aqara voor een beperkte tijd een exclusief Smart Roller Shade Controller-pakket gelanceerd als het eerste promotie-evenement binnen het Professional Partners-programma. De Smart Roller Shade Controller is de wereldwijde versie van Aqara’s meest populaire rolgordijnmotor, die is ontworpen om de meest diverse rolgordijnen en zelfs projectieschermen te automatiseren. De regelaar is verbonden met een Aqara-hub en maakt het mogelijk om rolgordijnen te bedienen met mobiele telefoons, spraakopdrachten (Apple Siri, Google Assistant, Yandex Alice, Naver Clova, enz.), vooraf ingestelde schema’s en via domotica waarin rolgordijnen kunnen worden geactiveerd door de verlichtingstoestand, menselijke beweging, kamertemperatuur, enz.

Bezoek onze website voor meer informatie over het Professional Partners-programma of om u aan te melden voor het Smart Roller Shade Controller-pakket.

Over Aqara

Aqara, opgericht in 2016, is een toonaangevende smarthome-leverancier met kantoren in New York en Shenzhen. Het bedrijf biedt uitgebreide smarthome-producten en -oplossingen die prachtig zijn ontworpen, lang meegaan en gebruiksvriendelijk zijn. Producten variëren van een verscheidenheid aan slimme sensoren tot schakelaars, gordijnregelaars en slimme deursloten. In de afgelopen jaren heeft Aqara meer dan 600 Aqara-winkels geopend om te voorzien in meer gepersonaliseerde smarthome-oplossingen voor individuele huishoudens en bedrijven.

Aqara bedient momenteel meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd, met distributiepartners in de Verenigde Staten, de EU, Rusland, Zuidoost-Azië, Korea en China. Het bedrijf biedt ook een van de meest uitgebreide reeksen HomeKit-compatibele smarthome-oplossingen op de markt, en de producten zijn ook te vinden in Apple Stores in Europa en Azië. Terwijl het bedrijf zijn wereldwijde aanwezigheid blijft uitbreiden, hoopt Aqara huishoudens over de hele wereld meer toegankelijke smarthome-technologie te bieden.

Ga voor meer informatie naar onze website en volg onze sociale platforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michell Li

E-mail:media@aqara.com
Telefoonnummer: 8618501199430

Check out our twitter: @NewsNovumpr