12:55 uur 14-07-2021

Bank of America rapporteert financiële resultaten tweede kwartaal 2021

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America heeft vandaag haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal van 2021 bekendgemaakt. Het persbericht, de aanvullende indiening en de beleggerspresentatie zijn beschikbaar op de Investor Relations-website van Bank of America op https://investor.bankofamerica.com/quarterly-earnings.

Informatie over telefonische conferentie voor investeerders:

Chief Executive Officer Brian Moynihan en Chief Financial Officer Paul Donofrio zullen vandaag de financiële resultaten bespreken in een telefonische vergadering om 9.00 uur ET. Voor een alleen-luisterverbinding met de telefonische vergadering kiest u 1.877.200.4456 (VS) of 1.785.424.1732 (internationaal), en de conferentie-ID is 79795.

Gelieve 10 minuten voor aanvang van het gesprek in te bellen. Beleggers kunnen ook luisteren naar een live audio-webcast van de telefonische vergadering en de presentatiedia’s bekijken door naar het gedeelte Evenementen en presentaties van de Investor Relations-website van het bedrijf te gaan.

Bank of America Reports Second-Quarter 2021 Financial Results

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America reported its second-quarter 2021 financial results today. The news release, supplemental filing and investor presentation can be accessed at Bank of America’s Investor Relations website at https://investor.bankofamerica.com/quarterly-earnings.

Investor Conference Call information:

Chief Executive Officer Brian Moynihan and Chief Financial Officer Paul Donofrio will discuss the financial results in a conference call at 9:00 a.m. ET today. For a listen-only connection to the conference call, dial 1.877.200.4456 (U.S.) or 1.785.424.1732 (international), and the conference ID is 79795.

Please dial in 10 minutes prior to the start of the call. Investors can also listen to a live audio webcast of the conference call and view the presentation slides by visiting the Events and Presentations section of the company’s Investor Relations website.

Replay information for Investor Conference Call:

Investors can access replays of the conference call by visiting the Investor Relations website or by calling 1.800.934.4850 (U.S.) or 1.402.220.1178 (international) from noon on July 14 through 11:59 p.m. ET on July 24.

Bank of America

Bank of America is one of the world’s leading financial institutions, serving individual consumers, small and middle-market businesses and large corporations with a full range of banking, investing, asset management and other financial and risk management products and services. The company provides unmatched convenience in the United States, serving approximately 66 million consumer and small business clients with approximately 4,300 retail financial centers, approximately 17,000 ATMs, and award-winning digital banking with approximately 41 million active users, including approximately 32 million mobile users. Bank of America is a global leader in wealth management, corporate and investment banking and trading across a broad range of asset classes, serving corporations, governments, institutions and individuals around the world. Bank of America offers industry-leading support to approximately 3 million small business households through a suite of innovative, easy-to-use online products and services. The company serves clients through operations across the United States, its territories and approximately 35 countries. Bank of America Corporation stock (NYSE: BAC) is listed on the New York Stock Exchange.

For more Bank of America news, including dividend announcements and other important information, visit the Bank of America newsroom and register for news email alerts.

www.bankofamerica.com

Contacts

Investors May Contact:
Lee McEntire, Bank of America

Phone: 1.980.388.6780

lee.mcentire@bofa.com

Jonathan Blum, Bank of America (Fixed Income)

Phone: 1.212.449.3112

jonathan.blum@bofa.com

Reporters May Contact:

Jerry Dubrowski, Bank of America

Phone: 1.646.855.1195 (office) or 1.508.843.5626 (mobile)

jerome.f.dubrowski@bofa.com

Christopher P. Feeney, Bank of America

Phone: 1.980.386.6794

christopher.feeney@bofa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr