23:35 uur 10-03-2020

De Bank of America Corporation heeft een definitieve proxyverklaring en een extra definitief proxyverzoek gedeponeerd

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 9 maart 2020 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (de “SEC”) een definitieve proxyverklaring op bijlage 14A (de “Proxyverklaring”) gedeponeerd met betrekking tot een speciale aandeelhoudersvergadering 2020 (de “Jaarvergadering 2020”) die op 22 april 2020 zal plaatsvinden.

De agenda voor de Jaarvergadering 2020 is als volgt:

  • Verkiezen van 17 bestuurders zoals vermeld in de proxyverklaring
  • Een voorstel om de compensatie van het uitvoerend bestuur van de Onderneming goed te keuren (adviserend, vrijblijvend, “Say on Pay”-resolutie)
  • Een voorstel tot het ratificeren van de benoeming van het geregistreerde, onafhankelijke, openbare accountantskantoor van de Onderneming voor het jaar 2020
  • Voorstellen van de aandeelhouders, als deze op de juiste wijze worden gepresenteerd tijdens de Jaarvergadering 2020
  • Eventuele andere zaken die mogelijk tijdens de Jaarvergadering 2020 ter sprake zouden kunnen komen

Bovendien heeft de onderneming op 9 maart 2020 een extra definitief proxyverzoek bij de SEC gedeponeerd.

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar op haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Certified Paralegal, Bank of America, kantoor +1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr