02:05 uur 02-05-2020

Bank of America Corporation dient kwartaalcijfers in via 10-Q-formulier

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de ‘Onderneming’) heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekendgemaakt dat zij op 1 mei 2020 het kwartaalverslag over het 10-Q formulier voor de kwartaalperiode eindigend op 31 maart 2020, bij de U.S. Securities and Exchange Commission (‘SEC’) heeft ingediend.

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar op haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar gesteld worden op de website van het National Storage Mechanism op: https://data.fca.org.uk/#/nsm/nationalstoragemechanism.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Certified Paralegal, Bank of America, kantoor +1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr