09:16 uur 31-10-2020

Bank of America Corporation dient kwartaalcijfers in via 10-Q-formulier

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekend gemaakt dat zij, op 30 oktober 2020, het 10-Q formulier voor het kwartaal eindigend op 30 september 2020, heeft ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”).

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar op haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar gesteld worden op de website van het National Storage Mechanism op: https://data.fca.org.uk/#/nsm/nationalstoragemechanism.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923.

Check out our twitter: @NewsNovumpr