08:17 uur 19-05-2021

NTT schenkt US $ 3M voor pandemische hulp aan India

TOKIO– (BUSINESS WIRE) – NTT (TOKYO: 9432) kondigt vandaag plannen aan om US $ 3 miljoen te doneren ter ondersteuning van de humanitaire tragedie waarmee de bevolking van India wordt geconfronteerd. Daarnaast leveren de NTT-bedrijven ondersteuning en diensten voor hun medewerkers om deze uitdagende situatie het hoofd te bieden.

India heeft het grootste werknemersbestand van NTT buiten Japan, met 30.000 NTT-medewerkers, die een cruciale rol spelen bij het ondersteunen van onze klanten en ons bedrijf wereldwijd. De verwoestende impact van de pandemie op India en zijn bevolking maakt ons allemaal diep bedroefd.

NTT hoopt oprecht dat deze donatie en de andere hulp die door NTT-bedrijven wordt geboden, zal helpen bij het verschaffen van de nodige middelen voor degenen die lijden onder de impact van dit virus. Onze gedachten en gebeden zijn bij onze collega’s, klanten, hun families en de hele Indiase samenleving.

We zijn trots op de NTT-bedrijvenfamilie voor het samenkomen en het bieden van deze cruciale hulp in deze moeilijke tijd. Als onderdeel van onze geschiedenis en waarden spelen we altijd in op de behoeften van mensen, gemeenschappen en de samenleving door middel van onze acties en bedrijfsactiviteiten.

NTT to Donate US$3M for Pandemic Relief to India

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– NTT (TOKYO:9432) announces today plans to donate US$3 million to support the humanitarian tragedy facing the people of India. In addition to this, the NTT companies are contributing support and services for their employees to help cope with this challenging situation.

India has NTT’s largest country employee base outside of Japan, with 30,000 NTT employees, playing a critical role in supporting our clients and our business worldwide. The pandemic’s devastating impact on India and its people deeply saddens all of us.

NTT sincerely hopes that this donation and the other relief support provided by NTT companies will help provide some necessary resources for those suffering from the impact of this virus. Our thoughts and prayers are with our colleagues, clients, their families and all of India’s society.

We are proud of the NTT family of companies for coming together and offering this critical help during this difficult time. As part of our history and values, we always respond to the needs of people, communities and society through our actions and business operations.

About NTT

NTT believes in resolving social issues through our business operations by applying technology for good. We help clients accelerate growth and innovate for current and new business models. Our services include digital business consulting, technology and managed services for cybersecurity, applications, workplace, cloud, data center and networks, all supported by our deep industry expertise and innovation. As a top 5 global technology and business solutions provider, our diverse teams operate in 80+ countries and regions and deliver services to over 190 of them. We serve over 80% of Fortune Global 100 companies and thousands of other clients and communities around the world. For more information on NTT, visit www.global.ntt.

Contacts

Media Contact
Yuzo Aramaki

PR Office, NTT Corporation

TEL: +81-3-6838-5100 MOB: +81-90-1609-8041

Email: yuzo.aramaki@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr