15:02 uur 29-06-2023

NTT brengt Tour de France en Tour de France Femmes avec Zwift in contact met gloednieuwe innovatie dankzij versterkte technologieoplossingen

  • De voorbije negen jaar was NTT officieel technologiepartner van de Tour de France om fans innovatieve ervaringen te laten beleven en om de werking van de race digitaal te transformeren.
  • Vorig jaar breidde NTT haar oplossing uit ter ondersteuning van de inaugurale wedstrijd voor vrouwen, de Tour de France Femmes avec Zwift.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een vooraanstaand internationaal bedrijf op gebied van IT-infrastructuur en -services, kondigde vandaag aan dat het haar technologieaanbod versterkt voor de Tour de France en de Tour de France Femmes avec Zwift om IoT, geavanceerde connectiviteit en de allernieuwste computerfaciliteiten op de voorgrond te brengen voor dit beroemde sportevenement.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hannah Lock

Hotwire voor NTT Ltd.

Hannah.lock@hotwireglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr