08:50 uur 28-03-2023

NTT start verkoop van netwerkbesturingssysteem (OS) Beluganos®

Levering van een white-box compatibel netwerkbesturingssysteem dat een vermindering met 20% van de totale eigendomskosten1 behaalt, vergeleken met de specifieke apparaten

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Corporation (NTT) heeft een netwerkbesturingssysteem ontwikkeld dat compatibel is met white-box apparaten 2, en dat NTT Advanced Technology Corporation (NTT-AT) op 31 maart op de markt zal brengen tijdens de release van zijn Beluganos3-software, een netwerkbesturingssysteem voor carriers dat het bedrijf intern ontwierp. Niet alleen zullen NTT en NTT-AT de prestaties verbeteren, maar ook de flexibiliteit en economische efficiëntie vergroten door de productontwikkeling.

1. Achtergrond

In de afgelopen jaren, als gevolg van de proliferatie van IoT (Internet of Things) en snellere netwerken zoals 5G, transformeren samenlevingen snel naar datagestuurde technologieën, waarbij gegevens de analyse en acties bepalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor de media

NTT Corporation

PR-bureau

ntt-pr@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr