19:24 uur 28-03-2023

NTT lanceert schaalbare, cloud-native beheerde detectie- en responsbeveiligingsservice

Nieuw aanbod voor beveiligingsanalyses integreert bedreigingsinformatie met gecorreleerde gegevens uit verschillende bronnen binnen de onderneming, waardoor bedreigingen zichtbaar worden, proactief worden opgespoord en er op bedreigingen wordt gereageerd

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -services, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn Managed Detection and Response (MDR)-beveiligingsservice om bedrijven te helpen zakelijke prestatiedoelstellingen te bereiken door middel van verbeterde cyberweerbaarheid. Het cloud-native, analysegestuurde aanbod combineert menselijke en machine-expertise met toonaangevende technologieën en bedreigingsinformatie om de gemiddelde tijd voor het detecteren van en reageren op cyberaanvallen te verkorten.

De MDR-service is gebouwd op Microsoft Sentinel, het toonaangevende SIEM-platform (Security Information and Event Management) van Microsoft, aangedreven door AI, automatisering en bedreigingsinformatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Hotwire voor NTT Ltd.

Hannah Lock

hannah.lock@hotwireglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr