15:49 uur 12-01-2023

NTT sluit zich aan bij publiek-privaat cyberbeveiligingsinitiatief JCDC van de Amerikaanse overheid

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– NTT Corporation (NTT) kondigt met genoegen zijn lidmaatschap aan van het Joint Cyber Defense Collaborative (JCDC) om de aandacht van de Amerikaanse overheid voor cyberbeveiliging verder te versterken en de weerbaarheid internationaal te vergroten.

Het JCDC, dat in 2021 is opgericht door het Amerikaanse Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA), is toonaangevend op het gebied van geïntegreerde cyberdefensieplanning voor de publiek-private sector, het samenvoegen van informatie over cyberbeveiliging en het verspreiden van cyberdefensierichtlijnen om de risico’s voor kritieke infrastructuur en nationale kritieke functies te beperken. Door de samenwerking tussen NTT en het JCDC kan NTT zijn collectieve wereldwijde expertise en middelen inzetten, waardoor kritieke informatienetwerken beter kunnen worden beschermd en de aangesloten organisaties effectiever op cyberincidenten kunnen reageren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
NTT Corporation
PR-bureau
ntt-pr@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr