03:49 uur 18-05-2021

Personalis, Inc. presenteert op Biomarkers-week online 2021

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een leider in geavanceerde genomica voor kanker, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een presentatie zal geven tijdens de Biomarkers-week online 2021.

De presentatie, getiteld “ImmunoID NeXT Platform® voor uitgebreide tumorimmunogenomica en geavanceerde ontdekking van biomarkers”, beschrijft het universele kanker immunogenomica-platform van Personalis, ImmunoID NeXT™. Erin Newburn, MS, PhD, zal namens Personalis de presentatie geven. Dr. Newburn geef een overzicht van het platform, dat zeer gevoelige DNA- en RNA-sequencing op exome-schaal combineert met geavanceerde analyses om een multidimensionaal beeld te geven van de tumor en de micro-omgeving van de tumor (tumor microenvironment, TME) vanuit een enkel monsterpreparaat. Dr. Newburn bespreekt een casestudy in een cohort van 51 melanoompatiënten in een laat stadium die aantoont hoe de integratie van neo-antigeenbelasting, HLA LOH en Antigen Presentation Machinery (APM)-mutatiegegevens een samengestelde biomarker vormden die de respons op de controlepuntblokkade nauwkeuriger voorspelde dan andere markers. Bovendien brengt Dr. Newburn onze NeXT Liquid Biopsy™, een exome-brede benadering van vloeibare biopsie in combinatie met ImmunoID NeXT, onder de aandacht om de kritieke gebieden van de tumorbiologie verder te onderzoeken.

ImmunoID NeXT is het eerste platform dat uitvoerige analyse mogelijk maakt van zowel een tumor als zijn immuunmicro-omgeving met een enkel monster. Het ImmunoID NeXT-platform kan worden gebruikt om de belangrijkste tumor- en immuungerelateerde gebieden van kankerbiologie te onderzoeken, meerdere oncologie-biomarkertests in één te consolideren en de biologische informatie die kan worden verkregen uit een waardevol tumorspecimen te optimaliseren.

Personalis is een cosponsor van de Biomarkers-week en heeft vertegenwoordigers beschikbaar om vragen te beantwoorden over de mogelijkheden van het bedrijf op het gebied van kanker immunogenomica.

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een leider in populatie-sequencing en kankergenomica, met een focus op data, schaal, efficiëntie en kwaliteit. Personalis exploiteert een van de grootste sequencing-operaties wereldwijd en is momenteel de enige leverancier van sequencing van het VA MVP. In de oncologie transformeert Personalis de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het ImmunoID NeXT Platform van Personalis® is ontworpen om zich aan de complexe en voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker aan te passen en om haar farmaceutische klanten te voorzien van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkel weefselmonster en een bijpassend bloedmonster. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP-conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Toekomstgerichte uitspraken

Alle verklaringen in dit persbericht die niet historisch zijn, zijn ‘toekomstgerichte verklaringen’ in de betekenis van de Amerikaanse effectenwetgeving, inclusief verklaringen met betrekking tot attributen of voordelen van het NeXT Platform van Personalis, de zakelijke kansen van het bedrijf, leiderschap, plannen, visie of groei, of andere toekomstige gebeurtenissen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen risico’s en onzekerheden met zich mee, inclusief die met betrekking tot de COVID-19-pandemie, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte resultaten of verwachtingen die door dergelijke verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Factoren die de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen beïnvloeden, zijn te vinden in de deponeringen van Personalis bij de U.S. Securities and Exchange Commission, inclusief de meest recente rapporten van Personalis op de formulieren 8-K, 10-K en 10-Q, en omvatten de rapporten die worden vermeld onder de titel ‘Risicofactoren’. Personalis wijst elke verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken af.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerderrelaties bij Personalis:
Caroline Corner

investors@personalis.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Havlek

pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr