22:18 uur 23-04-2019

Personalis, Inc. houdt presentatie op de Europese NeoAG-top in 2019

MENLO PARK, Californië – (BUSINESS WIRE) – Personalis, Inc., een leider in geavanceerde genomica voor kanker, kondigde vandaag aan dat het bedrijf een presentatie zal houden op de Europese NeoAG Summit 2019 in Amsterdam op 24 april om 14:30 uur CEST.

De presentatie, getiteld “ImmunoID NeXT Platform: Improving Neoantigen Prediction, TME Assessment, and ctDNA Detection for Vaccine Development,” zal Personalis’ nieuwe universele kankerimmunogenomics platform, ImmunoID NeXT™, introduceren. Naast een overzicht zal de presentatie de nadruk leggen op innovatieve genomicsmethoden voor een meer uitgebreide beoordeling van neo-antigenen, waaronder het verbeteren van de voorspelling en rangschikking van neo-antigeen-tot-MHC-binding en het beoordelen van TME/TCR en tumor escape-mechanismen die de vaccinrespons kunnen beïnvloeden.

Personalis, Inc. to Present at European NeoAG Summit 2019

MENLO PARK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc., a leader in advanced genomics for cancer, today announced that the company will present at European NeoAG Summit 2019 in Amsterdam on April 24th at 2:30 PM CEST.

The presentation, entitled “ImmunoID NeXT Platform: Improving Neoantigen Prediction, TME Assessment, and ctDNA Detection for Vaccine Development,” will introduce Personalis’ new universal cancer immunogenomics platform, ImmunoID NeXT™. In addition to an overview, the presentation will highlight innovative genomics methods for more comprehensive assessment of neoantigens, which include improving neoantigen-to-MHC binding prediction and ranking and assessing TME/TCR and tumor escape mechanisms that may impact vaccine response.

ImmunoID NeXT is the first platform to provide comprehensive analysis of both a tumor and its immune microenvironment from a single sample. The platform can be used to investigate the key tumor- and immune-related areas of cancer biology, consolidating multiple oncology biomarker assays into one. This maximizes the biological information that can be generated from a precious tumor specimen.

The presentation will be delivered by Sean M. Boyle, Ph.D., Director, Bioinformatics Applications for Personalis.

About Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is a growing cancer genomics company transforming the development of next-generation therapies by providing more comprehensive molecular data about each patient’s cancer and immune response. The company’s NeXT Platform is designed to adapt to the complex and evolving understanding of cancer, providing its biopharmaceutical customers with information on all of the approximately 20,000 human genes, together with the immune system, from a single sample. The Personalis Clinical Laboratory is GxP-aligned as well as CLIA ’88-certified and CAP-accredited. For more information, please visit www.personalis.com and follow Personalis on Twitter (@PersonalisInc).

Contacts

for Personalis:
Jennifer Havlek
pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr