09:02 uur 19-06-2020

Personalis neemt deel aan het virtuele congres 2020 van de European Association for Cancer Research (EACR)

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc., (Nasdaq: PSNL) een leider op het gebied van geavanceerde genomica voor kanker kondigde vandaag de deelname van het bedrijf aan in het virtuele congres 2020 van de European Association for Cancer Research (EACR), wat online zal worden gehouden op 18 en 19 juni 2020.

Personalis zal de presentatie “Enabling Composite Biomarker Discovery for Precision Cancer Therapy with an Enhanced Exome and Transcriptome Platform” verzorgen in een door de bedrijfstak gesponsord symposium, met aandacht voor ImmunoID NeXT, het universele platform voor kanker-immunogenomica. Erin Newburn, MS, PhD, zal namens Personalis de presentatie geven.

Dr. Newburn zal een overzicht geven van de manier waarop het platform gebruikt kan worden om kritische immunotherapie-gerelateerde weerstandsmechanismen en nieuw samengestelde biomarkers van reactie te onderzoeken met behulp van analyses waaronder de typering van humaan leukocytenantigenen (HLA, ‘Human Leukocyte Antigen’) en HLA-verlies van heterozygositeit (LOH, ‘loss of heterozygosity’), de voorspelling en lading van neo-antigenen, karakterisering van het immuunrepertoire, en oncovirale detectie, evenals de evaluatie van tumormutatielast (TMB, ‘tumor mutational burden’) en microsatelliet instabiliteit (MSI, ‘microsatellite instability’)-status. Daarnaast zal dr. Newburn een recente casestudy presenteren van een cohort van gemetastaseerde melanoma-patiënten die werden behandeld met een immuun-checkpoint-remmer, waarbij we verschillende moleculaire functies van het ImmunoID NeXT Platform™ integreerden om de responder- en non-responderpatiënten beter te bepalen.

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een groeiend bedrijf in kankergenomica dat de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie transformeert door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het Personalis ImmunoID NeXT Platform™ van het bedrijf is ontworpen om zich aan de complexe en voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker aan te passen en om haar farmaceutische klanten te voorzien van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkel weefselmonster. Personalis levert ook genomische informatie aan het VA Million Veterans-programma als onderdeel van hun doelstelling om meer dan een miljoen genomen van veteranen te sequencen. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP-conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Toekomstgerichte uitspraken

Deze persverklaring bevat of impliceert bepaalde verklaringen die ‘toekomstgerichte uitspraken’ zijn in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Toekomstgerichte uitspraken omvatten alle uitspraken die geen historische feiten zijn, inclusief, bijvoorbeeld, uitspraken met betrekking tot de toekomstige beschikbaarheid, functies of mogelijke toepassingen van het ImmunoID NeXT Platform en andere toekomstige gebeurtenissen. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn onderhevig aan risico’s en onzekerheden, inclusief die gerelateerd zijn aan de evolutie van kankerbehandelingen en marktacceptatie van onze diensten, onze verwachtingen met betrekking tot toekomstige prestaties, en de COVID-19-pandemie, evenals andere risico’s en onzekerheden besproken in de deponeringen van Personalis bij de Securities and Exchange Commission (SEC), inclusief in de secties “Risk Factors” en “Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations” van de meest recentelijk gedeponeerde periodieke rapportages op Formulieren 10-K en 10-Q en daaropvolgende deponeringen en in de documenten die daarin middels verwijzing zijn opgenomen, die allemaal van significante invloed kunnen zijn op ons bedrijf en onze bedrijfsactiviteiten, het bedrijf en de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, ons vermogen om kapitaal aan te trekken en de waarde van onze gewone aandelen. Tenzij wettelijk anders is vereist, wijst Personalis elke intentie of verplichting af tot het naar aanleiding van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden of anderszins updaten of herzien van alle toekomstgerichte uitspraken die vanaf de datum van dit document worden geuit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerderrelaties bij Personalis:
Caroline Corner

investors@personalis.com
415-202-5678

Contactpersoon media voor Personalis:
Jennifer Havlek

pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr