03:34 uur 19-11-2020

Personalis, Inc. is aanwezig op het virtuele evenement EACR Liquid Biopsies

MENLO PARK, Californië–(BUSINESS WIRE)– Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een leider in geavanceerde genomica voor populatie-sequencing en kanker, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zal deelnemen aan het virtuele evenement EACR Liquid Biopsies dat gehouden wordt van 18-19 november, inclusief een posterpresentatie en satellietsymposia.

Het bedrijf zal beide platformen, ImmunoID NeXT™ en NeXT Liquid Biopsy™, presenteren.

ImmunoID NeXT is het eerste platform dat uitvoerige analyse mogelijk maakt van zowel een tumor als zijn immuunmicro-omgeving met een enkel monster, waardoor de biologische gegevens die kunnen worden gegenereerd uit een kostbaar tumormonster wordt gemaximaliseerd.

NeXT Liquid Biopsy, een unieke, hoogwaardige exome-brede vloeibare biopsietest, biedt een unieke capaciteit om het kankerecosysteem te evalueren en de ontwikkeling van therapieën van de volgende generatie te bevorderen. Hoewel vaste tumorbiopsieën de standaard blijven voor het onderzoeken van het kankergenoom, heeft de komst van vloeibare biopsieën aangetoond dat het genotypische profiel van een kanker meer kan hebben dan dat gevonden kan worden in een enkelvoudige weefselbiopsie. Daarom levert de combinatie van NeXT Liquid Biopsy en ImmunoID NeXT het meest uitgebreide beeld van het mutatielandschap van kanker door zowel het weefsel als het bloed te evalueren. NeXT Liquid Biopsy maakt onderzoek mogelijk naar belangrijke toepassingen zoals ruimtelijke en temporele heterogeniteit van de tumor, klonale evolutie en tumordynamica als reactie op therapieën, en mechanismen van verworven resistentie. In deze presentatie zullen we gegevens belichten die de genomische profilering en testprestaties aantonen die mogelijk worden gemaakt door NeXT Liquid Biopsy via de evaluatie van referentiestandaarden en patiëntmonsters.

Hieronder volgt informatie over de presentaties van Personalis.

Wetenschappelijke posterpresentatie

Posternummer

Titel en presentator

Data

40

Gevoelige detectie en monitoring van genetische veranderingen in circulerend cfDNA met een verbeterde benadering van het hele exoom

Presentator: Simo V. Zhang, PhD

18-19 november | Online

Hieronder volgt informatie over een door de industrie gesponsord symposium dat tijdens de bijeenkomst zal worden gepresenteerd.

Satellietsymposia

Titel

Titel en presentator

Data

Gesponsorde symposia

NeXT Liquid Biopsy, A High Performance, Exome-Wide Liquid Biopsy Assay to Study Tumor Dynamics

Presentatoren: Erin N. Newburn, PhD en Dan Norton, MBA

18-19 november | Op verzoek

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een leider in populatie-sequencing en kankergenomica, met een focus op data, schaal, efficiëntie en kwaliteit. Personalis exploiteert een van de grootste sequencing-operaties wereldwijd en is momenteel de enige leverancier van sequencing van het Amerikaanse Department of Veterans Affairs Million Veteran Program (VA MVP). In kankergenomica, transformeert Personalis de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het ImmunoID NeXT Platform® van Personalis® is ontworpen om zich aan de complexe en voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker aan te passen en om haar biofarmaceutische klanten te voorzien van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkel weefselmonster. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP-conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Toekomstgerichte uitspraken

Alle verklaringen in dit persbericht die niet historisch zijn, zijn ‘toekomstgerichte verklaringen’ in de betekenis van de Amerikaanse effectenwetgeving, inclusief verklaringen met betrekking tot attributen of voordelen van het ImmunoID NeXT Platform, de diensten van Personalis voor de VA MVP, de zakelijke kansen van het bedrijf, leiderschap of groei, of andere toekomstige gebeurtenissen. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen risico’s en onzekerheden met zich mee, inclusief die met betrekking tot de COVID-19-pandemie, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachte resultaten of verwachtingen die door dergelijke verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Factoren die de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen beïnvloeden, zijn te vinden in de deponeringen van Personalis bij de U.S. Securities and Exchange Commission, inclusief de meest recente rapporten van het bedrijf op de formulieren 8-K, 10-K en 10-Q, en omvatten de rapporten die worden vermeld onder de titel ‘Risicofactoren’. Personalis wijst elke verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken af.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerdersrelaties:

Caroline Corner

investors@personalis.com
415-202-5678

Contactpersoon media:

Jennifer Havlek

pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Check out our twitter: @NewsNovumpr