12:00 uur 02-07-2020

Deenova vermenigvuldigt zijn aanwezigheid op de markt voor apotheekautomatisering in 7 Europese landen

MILAAN – (BUSINESS WIRE) – Deenova rapporteerde vandaag zijn stapsgewijze maar meedogenloze voortdurende geografische expansie in 2020 naar Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Zwitserland, met drie nieuwe en ervaren medewerkers voor bedrijfsontwikkeling in totaal 66 jaar ervaring in de gezondheidszorg.

Christophe Jaffuel, Deenova’s directeur International Business Development, verklaarde: “Ik ben zeer verheugd Carlos Duran (voorheen van Becton Dickinson-Carefusion-Rowa), Thierry Geraud (voorheen van Becton Dickinson-Carefusion-Pyxis) en Hilmi Sunay (onlangs van Omnicell- Health Robotics en Arxium-IHS Riva) aan een al sterk verkoopteam van Deenova. Deze 3 uiterst getalenteerde en ervaren individuen sloten zich bij Deenova aan vanwege de unieke technologie en zakelijke benadering van R.O.I. en de totaaloplossingen voor diensten bewezen in de gezondheidszorg. Ik was even onder de indruk van de door Deenova gedemonstreerde resultaten toen ik 6 maanden geleden bij het bedrijf kwam, en zag uit de eerste hand hoe Deenova tegelijkertijd de veiligheid van de patiënt, de tevredenheid van het personeel, de kwaliteit en efficiëntie van de apotheek en de trackingprocessen van medische hulpmiddelen verbetert, terwijl een opmerkelijke gesloten kringloop werd gebruikt -systeemproces van voorschrift tot aan patiëntenadministratie. ”

Deenova Multiplies its Pharmacy Automation Market Presence into 7 European Countries

MILAN–(BUSINESS WIRE)– Deenova reported today its 2020 step-by-step but relentless continued geographic expansion into Austria, Belgium, France, Germany, Portugal, Spain, and Switzerland, with three new and seasoned business development staff totaling 66 years of healthcare industry experience.

Christophe Jaffuel, Deenova’s International Business Development Director, stated: “I am extremely pleased to add Carlos Duran (formerly from Becton Dickinson-Carefusion-Rowa), Thierry Geraud (previously from Becton Dickinson-Carefusion-Pyxis) and Hilmi Sunay (recently from Omnicell-Health Robotics and Arxium-IHS Riva) to an already strong Deenova sales team. These 3 extremely talented and experienced individuals joined Deenova because of its unique technology and business approach to R.O.I., and total service solutions proven in the health care industry. I was equally impressed with Deenova’s demonstrated results when I joined the company 6 months ago, witnessing first-hand how Deenova simultaneously improves patient safety, staff satisfaction, quality and efficiency of the pharmacy and medical device tracking processes, while utilising a remarkable closed-loop-system process from prescription all the way to patient administration.”

The combined 25+ years of specific Pharmacy Automation experience and 60+ years working in the healthcare industry by Carlos Duran, Thierry Geraud, and Hilmi Sunay, the new additions to Deenova’s senior sales and marketing team, strongly positions Deenova to leapfrog other competitors in the pharmacy automation sector in its primary focused European market, building on previous world-class healthcare customer experiences.

Deenova is the undisputed leading supplier of combined mechatronics (robotic and automation) solutions for closed loop medications and additionally for RFID-based medical devices traceability in the healthcare industry, anytime and anywhere. Deenova’s unique, patented, and fully integrated solutions have and will greatly contribute to ease healthcare providers’ growing pressures to: simultaneously improve patient safety, reduce therapy errors, minimize waste and controlled substance diversion, contain costs, and diminish the gap between rising patient volume/acuity and scarce medical staff. Deenova guarantees the simplification of all processes related to the management of medications and implantable/disposable medical devices with an expected cost savings range between 15% and 25% from baseline.

Please visit www.deenova.com for additional information on its market leading solutions.

Contacts

Deenova:

Christophe Jaffuel, Elisa Mariotti
e.mariotti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr