08:35 uur 10-05-2023

FRENCH TECH: veelbelovende start voor nieuwe serie AIDE-medicatieveiligheidsrobots in Frankrijk

LE MANS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Deenova, een Frans-Italiaanse groep en toonaangevende leverancier van automatiseringsoplossingen voor geneesmiddelenveiligheid in ziekenhuizen en instellingen voor langdurige zorg in Europa, maakt met genoegen de ondertekening bekend van twee nieuwe overeenkomsten voor de levering van haar nieuwste serie geautomatiseerde AIDE-systemen.

De eerste overeenkomst werd gesloten met het Centre hospitalier Charles Perrens in Bordeaux voor de levering van AIDE-CUT, het automatiseringssysteem voor geneesmiddelenveiligheid van Deenova voor het snijden en herverpakken van tabletten van alle soorten geneesmiddelen. Bij het herverpakken van geneesmiddelen in eenheidsdosering zorgt de AIDE-CUT voor optimale nauwkeurigheid en veiligheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christophe Jaffuel, c.jaffuel@deenova.com,

Martina Buccianti, m.buccianti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr