15:36 uur 16-01-2023

Deenova aandeel Franse markt groeit onstuitbaar verder met zes nieuwe contracten

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Deenova bevestigt haar onbetwiste leiderschap op de Franse markt voor de automatisering van ziekenhuisapotheken met de aankondiging van zes nieuwe contracten in Frankrijk met tien marktleidende D3 ACCED mechatronic-oplossingen door het eerder winnen van de openbare aanbesteding van UNIHA . Drie zijn toegekend door zowel het Centre Hospitalier de Béziers en het Centre Hospitalier de Troyes, één is toegekend door de regionale gezondheidszorginstelling van Gorze, door de overheidsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg van Aube in Brienne-Le-Château, door het Centre Hospitalier Alpes-Leman in Contamine-sur-Arve, en tenslotte door het Hôpital de Sallanches.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen Deenova:

Loïc Bessin, Christophe Jaffuel, Martina Buccianti
m.buccianti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr