10:35 uur 27-04-2023

ACCED, de medicatieveiligheidsrobot die al tien jaar lang de dienst uitmaakt op de Franse markt, vervolgt haar ongekende commerciële expansie

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Deenova, de toonaangevende leverancier van automatiseringsoplossingen voor ziekenhuisapotheken in Europa, heeft vandaag de toekenning bekendgemaakt van twee aanbestedingen van de UniHA in Frankrijk voor drie van haar marktleidende ACCED-oplossingen, in Centre Hospitalier Drôme Vivarais in Montéléger en Centre Hospitalier St-Marcellin.

De mechatronica-oplossing ACCED, die al in meer dan 60 Franse ziekenhuizen wordt gebruikt, is een volledig geautomatiseerd systeem dat de bereiding en uitgifte van orale vaste medicatie in eenheidsdosering mogelijk maakt. Het systeem is bedoeld om de patiëntveiligheid te verbeteren, medicatiefouten te verminderen en de operationele efficiëntie te maximaliseren, waarbij veilige en betrouwbare processen voor het bereiden en uitgeven van medicatie worden geboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christophe Jaffuel, c.jaffuel@deenova.com,

Martina Bucciantim.buccianti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr