11:12 uur 22-02-2023

Deenova verstevigt leidende positie in Italië door binnenhalen van twee grote contracten met ASST Cremona en ASST Pavia

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Deenova, de toonaangevende Italiaanse groep in Europa op het gebied van automatisering van ziekenhuisapotheken, met bijzondere focus op de traceerbaarheid van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, verstevigt haar positie in Italië door het binnenhalen van twee contracten met ASST Cremona en ASST Pavia.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230221005566/nl/

Deenova's D1 Series: All-In-1 Station, All-In-1-Trolley and All-In-1 modules. (Photo: Business Wire)

Deenova’s D1 Series: All-In-1 Station, All-In-1-Trolley and All-In-1 modules. (Photo: Business Wire)

De openbare aanbesteding voor een zevenjarige overeenkomst van ASST Cremona, getiteld “Aanbesteding van zorglogistieke diensten ter ondersteuning van de ziekenhuisapotheek voor het beheer en de traceerbaarheid van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, van inzameling tot toediening” werd eind vorig jaar officieel gegund aan Deenova en omvat de installatie van de door Deenova zelf ontwikkelde Orbit-software voor traceerbaarheid en beheer van micrologistiek, 8 ‘all-in-1-stations‘ voor de verstrekking van gepersonaliseerde therapieën, 20 ‘all-in-1-trolleys‘ voor volledig traceerbare en beveiligde ‘closed-loop’ toediening van gepersonaliseerde therapieën aan patiënten, en D8 RFID-technologieën (te weten Check-in, Sentinel en Sentry) voor volledige controle en traceerbaarheid van medische hulpmiddelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Deenova:

Christophe Jaffuel, c.jaffuel@deenova.com,

Martina Buccianti, m.buccianti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr