08:57 uur 07-05-2020

Europa’s Deenova stimuleert internationale expansie op de markt voor apotheekautomatisering

MILAAN – (BUSINESS WIRE) – Deenova meldde vandaag dat de raad van bestuur van de onderneming Gaspar G. De Viedma heeft gekozen als vice-voorzitter van de raad van bestuur van Deenova, met ingang van 30 april 2020. De heer De Viedma was eerder werkzaam in het senior management en / of de raad van bestuur leiderschapsrollen bij Health Robotics-Omnicell, UMS-Ascom, Cardinal HealthPyxis, Eclipsys-Allscripts, Oacis-Telus, McKesson en SiemensCerner in 4 verschillende continenten.

Giorgio Pavesi, CEO van Deenova, verwelkomde Gaspar bij Deenova en verklaarde: “Gaspar heeft een ongeëvenaarde ervaring als leider in de gezondheidszorg in het algemeen en, meer specifiek, in de apotheekautomatiseringssector. Mijn collega’s en ik waarderen zijn expertise, gedrevenheid en visie enorm voor Deenova’s toekomstige internationale expansie en groei in de komende jaren, vooral tijdens de moeilijke tijden van Covid-19. ”

De heer De Viedma verklaarde: “Ik ben erg opgewonden om terug te keren naar de Pharmacy Automation-business en lid te worden van de Raad van Deenova. Ik kijk er naar uit om Deenova te sturen naar een unieke waardepropositie voor haar aandeelhouders en klanten over de hele wereld. Mijn eerdere werkervaring en kennis bij Deenova’s toonaangevende concurrenten, met name Pyxis en Omnicell, hebben me ervan overtuigd dat Deenova’s unieke combinatie van bedrijfsmodel en exclusieve apotheekautomatiseringstechnologie een perfect hoogtepunt kan vormen voor mijn carrière in de gezondheidszorg. ”

Europe’s Deenova Boosts International Expansion in Pharmacy Automation Market

MILAN–(BUSINESS WIRE)– Deenova reported today that the Company’s Board of Directors has elected Gaspar G. De Viedma as Vice Chairman of Deenova’s Board, effective April 30, 2020. Mr. De Viedma has previously served in senior management and/or Board leadership roles at Health Robotics-Omnicell, UMS-Ascom, Cardinal HealthPyxis, Eclipsys-Allscripts, Oacis-Telus, McKesson, and SiemensCerner in 4 different continents.

Giorgio Pavesi, Deenova CEO welcomed Gaspar to Deenova, stating: “Gaspar has unmatched experience as a leader in the healthcare industry in general and, more specifically, in the pharmacy automation sector. My colleagues and I value tremendously his expertise, drive, and vision for Deenova’s future international expansion and growth in years to come, especially during the difficult times of Covid-19.”

Mr De Viedma stated: “I am extremely excited to return to the Pharmacy Automation business and join Deenova´s Board. I look forward to steer Deenova towards a unique value proposition for its shareholders and customers all over the world. My previous work experience and knowledge with Deenova´s leading competitors, especially Pyxis and Omnicell, have convinced me that Deenova´s unique combination of business model and exclusive pharmacy automation technology, can constitute a perfect culmination for my career in the healthcare industry.”

For more information on Mr. De Viedma’s prior industry experience, please visit https://www.linkedin.com/in/gaspar-g-de-viedma-76bb6099/

Since 2004, Deenova is the undisputed leading supplier of combined robotic and automation solutions for closed loop medications and medical devices traceability in the healthcare industry, anytime and anywhere. Deenova’s unique and fully integrated solutions have and will greatly contribute to ease healthcare providers’ growing pressures to: simultaneously improve patient safety, reduce therapy errors, minimise waste and controlled substance diversion, contain costs, and diminish the gap between rising patient volume/acuity and scarce medical staff. Deenova guarantees the simplification of all processes related to the management of medications and implantable/disposable medical devices. Please visit www.deenova.com for additional information.

Contacts

Deenova:

Christophe Jaffuel, Elisa Mariotti

e.mariotti@deenova.com, +39 0523 785311

Check out our twitter: @NewsNovumpr