08:15 uur 25-01-2020

Bank of America Corporation heeft een Formulier 8-K ingediend

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “Corporation”) heeft op 24 januari 2020, een actueel verslag via Formulier 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) waarin wordt aangekondigd dat de onderneming op 24 januari 2020:

  • 40.000 aandelen van Serie MM preferente aandelen heeft uitgegeven (zoals hieronder gedefinieerd). Onder de voorwaarden van de Serie MM preferente aandelen zal het vermogen van de onderneming om dividenden toe te kennen of te betalen op, uitkeringen toe te kennen of te doen met betrekking tot, of terug te kopen, af te lossen of anderszins te verkrijgen tegen vergoeding, gewone aandelen of preferente aandelen op pariteit met of achtergesteld aan de Serie MM preferente aandelen, onderworpen zijn aan bepaalde beperkingen in het geval dat de onderneming verzuimt om volledige dividenden toe te kennen of te betalen (of een bedrag te bepalen dat voldoende is voor het toekennen of reserveren daarvan) van haar Serie MM preferente aandelen. De beperkingen worden uiteengezet in het hieronder beschreven Certificaat van benamingen.
  • de onderneming diende een Certificaat van benamingen in (het ‘Certificaat van benamingen’) bij de Secretary of State van de State of Delaware om het geherformuleerde Certificaat van oprichting te wijzigen. Het Certificaat van benamingen bevestigt de benamingen, voorkeuren, beperkingen en relatieve rechten van de vaste naar variabele rente niet-cumulatieve preferente aandelen van de onderneming, serie MM, $ 0,01 nominale waarde per aandeel (de “Serie MM preferente aandelen”). De Serie MM preferente aandelen heeft een liquidatievoorkeur van $ 25.000 per aandeel. Het Certificaat van benamingen is bijgevoegd bij bewijsstuk 3.1 van Formulier 8-K.
  • de onderneming verkocht 1.100.000 certificaten van aandeel (de “Certificaten van aandeel”), elk 1/25ste deel vertegenwoordigende van één Serie MM preferent aandeel. De voorwaarden van het aanbod van de certificaten van aandeel staan beschreven in de prospectus van de onderneming, gedateerd 29 juni 2018, die deel uitmaakt van de registratieverklaring op Formulier S-3 (registratienummer 333-224523), zoals aangevuld door een prospectussupplement gedateerd 21 januari 2020. Aanvullende bijlagen worden ingediend met het Formulier 8-K in verband met het aanbieden, de uitgifte en de verkoop van de certificaten van aandeel.

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar op haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar gesteld worden op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Certified Paralegal, Bank of America, kantoor +1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr