13:40 uur 31-12-2019

Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, North Carolina, VS–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Company (de ‘Corporatie’) heeft zijn effectenhouders laten weten dat het op 30 december 2019 een actueel rapport op formulier 8-K heeft ingediend bij de US Securities and Exchange Commission (‘SEC’) (het ‘formulier 8-K’) en kondigde aan dat de Corporatie op 27 december 2019 bij de staatssecretaris van de staat Delaware (de ‘staatssecretaris’) een bewijs van verwijdering (het ‘certificaat van verwijdering’) heeft ingediend met betrekking tot het volgende reeks preferente aandelen van de Corporatie, nominale waarde $0,01 per aandeel (de ‘preferente aandelen’), die de Corporatie eerder heeft teruggevorderd, teruggekocht of anderszins opnieuw heeft verworven of heeft omgezet conform de voorwaarden (de ‘Geëlimineerde effecten’):

  • 6,204% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie D
  • 6,625% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie I
  • 7,25% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie J
  • Vast-naar-variabel tarief niet-cumulatief preferente aandelen, Serie K
  • Vast-naar-variabel tarief niet-cumulatief preferente aandelen, Serie M
  • 8,20% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie H
  • Vast tarief cumulatief eeuwigdurende preferente aandelen, Serie N
  • Niet-cumulatief preferente aandelen van 6,375%, Serie 3
  • 6,70% niet-cumulatief eeuwigdurende preferente aandelen, Serie 6
  • 6,25% niet-cumulatief eeuwigdurende preferente aandelen, Serie 7
  • 8,625% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie 8
  • Vaste tarief cumulatief eeuwigdurende preferente aandelen, Serie Q
  • Vast tarief cumulatief eeuwigdurende preferente aandelen, Serie R
  • Algemene equivalente junior preferente aandelen, Serie S
  • Vast-naar-variabel tarief niet-cumulatief preferente aandelen, Serie V
  • 6,625% niet-cumulatief preferente aandelen, Serie W

Het certificaat van eliminatie had tot gevolg dat alle verwijzingen naar de geëlimineerde effecten uit het gewijzigde en aangepaste certificaat van de onderneming werden verwijderd. Alle geautoriseerde aandelen van de geëlimineerde effecten zijn hersteld naar de status van geautoriseerde, maar niet-uitgegeven aandelen van de preferente aandelen. Er waren geen aandelen van de geëlimineerde effecten uitgegeven en uitstaand ​​op het moment van indiening van het certificaat van eliminatie.

Op 27 december 2019 heeft de Corporatie ook bij de staatssecretaris een certificaat van pensionering (het ‘certificaat van terugtrekking’) ingediend met betrekking tot de volgende effecten van de Corporatie: 1.972.730 aandelen (de ‘teruggetrokken aandelen, Serie C’) van ESOP Convertible Preferred Stock, Series C (de ‘preferente aandelen, Series C’); en 6.568 aandelen (de ‘teruggetrokken aandelen, Serie BB’) van $2,50 cumulatief converteerbare preferente aandelen, Serie BB (de ‘preferente aandelen, Serie BB’), die alle eerder zijn teruggevorderd, teruggekocht of anderszins opnieuw zijn overgenomen door de Corporatie. Het effect van het Certificaat van Terugtrekking is dat het totale aantal geautoriseerde aandelen van Serie C Preferente Aandelen en Serie BB Preferente Aandelen wordt verminderd met het bedrag van de respectievelijk Teruggetrokken Serie C-aandelen en Teruggetrokken Serie BB-aandelen. Alle Teruggetrokken aandelen, Serie C en de Teruggetrokken Serie BB-aandelen zijn hersteld in de status van geautoriseerde, maar niet-uitgegeven aandelen van preferente aandelen.

Onmiddellijk na de indiening van het certificaat van verwijdering en het certificaat van terugtrekking heeft de Corporatie een aangepast certificaat van Herstel (het ‘certificaat van herstel’) ingediend bij de staatssecretaris. Naast het verwijderen van de geëlimineerde effecten en het verminderen van het totale aantal aandelen van preferente aandelen, Serie C en preferente aandelen, Series BB met het bedrag van respectievelijk de Teruggetrokken aandelen, Serie C en de Teruggetrokken aandelen, Serie BB, verduidelijkt het Certificaat van Herstel verouderde voorzieningen en consolideert het tal van wijzigingen sinds de Corporatie oorspronkelijk zijn certificaat van incorporatie heeft ingediend. Elk certificaat van eliminatie, certificaat van terugtrekking en certificaat van herstel werd na het indienen ervan vanaf 27 december 2019 van kracht.

Kopieën van het certificaat van herstel, het certificaat van eliminatie en het certificaat van terugtrekking worden bewaard als bewijsstukken 3.1, 3.2 en 3.3 van het formulier 8-K.

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar gesteld worden op de website van het National Storage Mechanism via: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923.

Check out our twitter: @NewsNovumpr