07:06 uur 30-07-2019

Bank of America Corporation dient kwartaalcijfers in via 10-Q-formulier

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation heeft vandaag aan haar effectenhouders bekend gemaakt dat zij haar kwartaalcijfers voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni 2019 via het 10-Q-formulier bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) heeft ingediend.

Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar gesteld worden op de website van het National Storage Mechanism via: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel

North Carolina Gecertificeerd Juridisch Medewerker

Bank of America

+1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr