00:09 uur 26-07-2019

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 25 juli 2019 een actueel verslag op Formulier 8-K ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarin werd aangekondigd dat de raad van bestuur van de onderneming (het “Bestuur”) met onmiddellijke ingang Denise L. Ramos heeft aangesteld om zitting te nemen in het Bestuur en mevrouw Ramos eveneens heeft aangesteld om zitting te nemen in de Auditcommissie en de Commissie van het Bestuur voor vergoeding en secundaire arbeidsvoorwaarden. Mevrouw Ramos is de vroegere chief executive officer, president en director van ITT Inc. en is lid van de raad van bestuur van Phillips 66 en United Technologies Corporation. Mevrouw Ramos zal een vergoeding ontvangen als extern directeur overeenkomstig het bedrijfsprogramma voor vergoedingen aan een externe directeur, beschreven onder de kop “Vergoeding directeur” (Director Compensation) in de definitieve proxyverklaring van de onderneming in Schedule 14A, gedeponeerd bij de SEC op 13 maart 2019. Krachtens het bedrijfsprogramma voor vergoedingen voor externe directeuren zal mevrouw Ramos op 25 juli 2019 aandelen met beperkte dividendrechten en financiële beloningen ontvangen, die naar evenredigheid zullen worden berekend vanaf de datum van benoeming tot aan de datum van de volgende algemene jaarvergadering van aandeelhouders.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923.

Check out our twitter: @NewsNovumpr