05:11 uur 28-06-2019

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 27 juni 2019 een actueel verslag op Form 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarin wordt aangekondigd dat de raad van bestuur van de Onderneming (de “Raad”) van plan is om, met ingang van het derde kwartaal van 2019, het dividend van de driemaandelijkse gewone aandelen te verhogen tot $ 0,18 per aandeel. Het persbericht kondigde ook aan dat de raad van bestuur zijn goedkeuring heeft gegeven voor de terugkoop van ongeveer $ 30,9 miljard aan gewone aandelen, van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020, waaronder ongeveer $ 0,9 miljard aan terugkopen als compensatie van de aandelen die zijn verstrekt via het op aandelen gebaseerde compensatieplan in dezelfde periode. De toestemming van de Raad voor het plan om aandelen terug te kopen vervangt de eerdere toestemming van de Raad, die op 30 juni 2019 zal komen te vervallen.

Het nieuwsbericht heeft daarnaast aangekondigd dat de bestuursraad van de Federal Reserve System de Onderneming op de hoogte gesteld heeft van het feit dat het de uitgebreide kapitaalanalyse en -herziening van 2019 heeft voltooid en dat het geen bezwaar heeft tegen het kapitaalplan van de Onderneming.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr