09:07 uur 02-04-2019

De Bank of America Corporation heeft een formulier 8-K overlegd

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 1 april 2019 een actueel verslag op Formulier 8-K (het “Formulier 8-K”) voorgelegd aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (“SEC”), waarin wordt aangekondigd dat de Onderneming, vanaf 1 januari 2019, bepaalde wijzigingen en herclassificaties in de financiële verslaggeving heeft doorgevoerd. Deze wijzigingen en herclassificaties zijn op een retrospectieve basis aangenomen. De wijzigingen en herindelingen weerspiegelen veranderingen in zowel het formaat van de geconsolideerde resultatenrekening en de segmenttoewijzingen.

Hoogtepunten van de wijzigingen in de herclassificaties van de financiële verslaggeving omvatten:

Op formattering gebaseerde wijzigingen:

  • De rubrieken netto rentebaten en niet-rentedragende baten worden met minder balansposten weergegeven; de details zoals van oudsher getoond, zullen opgenomen blijven in de Aantekeningen voor de geconsolideerde jaarrekeningen.
  • De rubriek niet-rentedragende kosten is geüpdatet om de functionele afstemming te verbeteren, inclusief wijzigingen in bepaalde bijschriften.

Segmenttoewijzing en andere wijzigingen:

  • De rentelasten op gestructureerde promesses zijn geherclasseerd van rentelasten tot inkomsten uit de handelsrekening, in overeenstemming met de manier waarop andere veranderingen in de reële waarde van deze instrumenten worden erkend. Verder zijn bepaalde andere immateriële herclassificaties doorgevoerd.
  • De gebruikte methodologieën voor het toewijzen van financieringskosten, kredieten en onkosten, gerelateerd aan de beheeractiviteiten voor activa en aansprakelijkheid, zijn verder verfijnd, bepaalde financieringskosten zijn opnieuw toegeschreven, van Alle andere naar Mondiaal beheer vermogen en investeringen en de methodologie voor de toewijzing van bepaalde loonheffingen is verder verfijnd.

Het management is van mening dat deze rapportageveranderingen zullen leiden tot een meer relevante weergave van de geconsolideerde en zakelijke segmentresultaten van de Onderneming.

De financiële informatie voor alle voorgaande periodes gepresenteerd op Formulier 8-K is geüpdatet om deze veranderingen en herclassificaties weer te geven. Het geconsolideerde nettoresultaat van de Onderneming zoals gerapporteerd voor alle voorgaande perioden in het Jaarverslag 2018 op Formulier 10-K is ongewijzigd gebleven.

De informatie in Formulier 8-K wordt verstrekt om investeerders te helpen begrijpen hoe de resultaten van de Onderneming zouden worden gepresenteerd in eerder ingediende rapporten wanneer deze resultaten zouden zijn gerapporteerd om de hierboven beschreven wijziging in de boekhoudmethode te weerspiegelen.

De herziene aanvullende informatie om bepaalde wijzigingen in de financiële verslaggeving te weerspiegelen, inclusief de geconsolideerde resultatenrekening, de gemiddelde saldi en schema’s voor rentetarieven, en de financiële informatie van het segment voor 2018, 2017 en 2016, en de kwartaalperioden in 2018 en 2017; en bepaalde andere financiële informatie is bijgevoegd als Bijlage 99.1 bij formulier 8-K.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923

Check out our twitter: @NewsNovumpr