00:23 uur 14-03-2019

De Bank of America Corporation heeft een definitieve proxyverklaring en een extra definitief proxyverzoek gedeponeerd

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Onderneming”) heeft op 13 maart 2019 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (de “SEC”) een definitieve proxyverklaring op Schema 14A (de “Proxyverklaring”) gedeponeerd met betrekking tot een speciale aandeelhoudersvergadering 2019 (de “Jaarvergadering 2019”) die op 24 april 2019 zal plaatsvinden.

De agenda voor de Jaarvergadering 2019 is als volgt:

  • Verkiezen van 16 bestuurders zoals vermeld in de proxyverklaring
  • Een voorstel om de compensatie van het uitvoerend bestuur van de Onderneming goed te keuren (adviserend, vrijblijvend, “Say on Pay”-resolutie)
  • Een voorstel tot het ratificeren van de benoeming van het geregistreerde, onafhankelijke, openbare accountantskantoor van de Onderneming voor het jaar 2019
  • Een voorstel tot wijziging van het belangrijkste werknemerskapitaalplan van de Onderneming
  • Voorstellen van de aandeelhouder, als ze correct worden gepresenteerd tijdens de Jaarvergadering 2019
  • Eventuele andere kwesties die mogelijk tijdens de Jaarvergadering 2019 ter sprake zouden kunnen komen

Bovendien heeft de Onderneming op 13 maart 2019 een extra definitief proxyverzoek bij de SEC gedeponeerd.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel, North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America, Kantoor +1 980.388.5923