03:40 uur 08-02-2019

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de ‘onderneming’) maakte vandaag aan haar aandeelhouders bekend dat zij op 7 februari 2019, een actueel verslag via het 8-K formulier bij de U.S. Securities and Exchange Commission (‘SEC’) heeft ingediend waarin werd aangekondigd dat de Raad van Bestuur van de onderneming een terugkoopprogramma van $ 2,5 miljard aan gewone aandelen heeft goedgekeurd voor 30 juni 2019. Deze goedkeuring is in aanvulling op de aankondiging van de eerdere goedkeuring om gedurende 1 juli 2018 t/m 30 juni 2019 $ 20 miljard in gewone aandelen terug te kopen, plus aanvullende terugkoopinitiatieven als compensatie voor de aandelen die verstrekt zijn via het op aandelen gebaseerde compensatieplan gedurende dezelfde periode, met een geschatte waarde van ongeveer $ 0,6 miljard.

Het tijdstip en de exacte hoeveelheid van de terugkopen van de onderneming zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de kapitaalpositie van de onderneming, liquiditeit, financiële prestatie en alternatief gebruik van kapitaal, aandelenkoers en algemene marktomstandigheden, en kunnen te allen tijden worden onderbroken of uitgesteld. De terugkopen kunnen worden uitgevoerd door aankopen op de open markt of private transacties, inclusief Rule 10b5-1 plannen.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda D. Daniel
North Carolina Gecertificeerd Paralegal
Bank of America
+1 980.388.5923