09:16 uur 04-07-2018

Verdere STAC-goedkeuring voor Smiths Detection’s Checkpoint.Evoplus

WIESBADEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–

Gemultiplexte beeldanalyse-oplossing neemt voortouw met certificering van Franse burgerluchtvaartautoriteiten

STAC heeft de nieuwste versie, Checkpoint.Evoplus-software, van Smiths Detection gecertificeerd voor gebruik op Franse luchthavens.Versie 2.2. is in de voetsporen getreden van 2.1, de eerste oplossing ooit voor gemultiplexte beeldanalyse die officieel werd goedgekeurd door het technisch centrum van de Franse burgerluchtvaartautoriteiten. Checkpoint.Evoplus is een geavanceerd screening- en management platform, ontworpen om de doorvoer van passagiers te vergroten, de middelen te optimaliseren, de operationele kosten te verlagen en de beveiligingsniveaus te verhogen.

“Beide versies van Checkpoint.Evoplus zijn nu voorzien van een STAC-certificering: een verdere goedkeuring voor een zeer innovatieve platform dat de normen voor checkpoint management software blijft bepalen,” aldus Matt Clark, VP Technology & Product Development, Smiths Detection. “Dit is de sleutel om ervoor te zorgen dat checkpoints hun volledige potentieel kunnen bereiken mede door de hoogste niveau van beveiliging en biedt bovendien een aanzienlijke operationele vooruitgang.”

Checkpoint.Evoplus transformeert een verzameling afzonderlijke componenten en sensoren in een enkele, geïntegreerde en intelligente oplossing. Door waardevolle operationele gegevens te leveren en nieuwe functies zoals gecentraliseerde screening en gerichte zoekopdrachten te ondersteunen, wordt het algehele screeningproces gestroomlijnd en tegelijkertijd de beveiliging verbeterd. Het indrukwekkende potentieel van deze platform wordt aangetoond door de hoeveelheid van installaties, die al honderden checkpoints, verspreid over nationale luchthavens, met elkaar verbinden – ook internationale netwerken kunnen ondersteunt worden.

Checkpoint.Evoplus is klaar voor 2D en 3D en is ontworpen om onafhankelijk van de leverancier ondersteuning te bieden aan apparaten van derden, technologie en open interfaces. Het maakt een complexe gegevensuitwisseling mogelijk tussen checkpoints voor ruimbagage en passagiers screening, hetgeen de veiligheid absoluut verder kan verbeteren en extra operationele voordelen kan opleveren.

Einde

Smiths Detection

Smiths Detection, onderdeel van Smiths Group, is een wereldleider in technologieën voor bedreigingsdetectie en -screening voor de luchtvaart, havens en grenzen, stedelijke veiligheid en het leger. Onze ervaring en geschiedenis in meer dan 40 jaar aan de frontlinie stelt ons in staat de oplossingen te bieden die nodig zijn om de samenleving te beschermen tegen de dreiging en illegale doorgang van explosieven, verboden wapens, smokkelwaar, giftige chemicaliën en verdovende middelen.

Ons doel is eenvoudig: zorgen voor de beveiliging, gemoedsrust en bewegingsvrijheid waar de wereld van afhankelijk is.

Ga voor meer informatie naar www.smithsdetection.com; of volg ons op:

LinkedIn op www.linkedin.com/company/smiths-detection

YouTube op www.youtube.com/user/smithsdetectiongroup

Twitter op twitter.com/smithsdetection.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Global Marketing Director, Aviation
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr