14:32 uur 22-02-2023

Smiths Detection lanceert nieuwe software voor automatische voorwerpendetectie – iCMORE Prohibited Items

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van technologieën voor bedreigingsdetectie en beveiligingsscreening, maakt vandaag de lancering bekend van haar nieuwste algoritme voor geautomatiseerde detectie, iCMORE Prohibited Items. iCMORE Prohibited Items is de laatste toevoeging aan Smiths Detection’s familie van slimme en flexibele algoritmes voor de geautomatiseerde detectie van voorwerpen. De software is ontwikkeld voor het verkrijgen van het nieuwe certificaat Automated Prohibited Items Detection Systems (APIDS) van het European Civil Aviation Conference (ECAC).

iCMORE Prohibited Items gebruikt algoritmes gebaseerd op artificiële intelligentie voor het automatisch detecteren van voorwerpen die een veiligheidsrisico vormen bij veiligheidscontroles op luchthavens, zoals vuurwapens, messen, scharen, bijlen, granaten, ontstekers en stompe voorwerpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:


FTI Consulting:
Tom Hufton/Harriet Jackson/Ffion Dash

sc.smithsdetection@fticonsulting.com
+44 (0)20 3727 1000

Smiths Detection:
Sophie Mills, Hoofd zakelijke communicatie

sophie.mills@smithsdetection.com
+ 44 (0)73 8423 6474

Check out our twitter: @NewsNovumpr