13:53 uur 14-03-2023

De innovatie van Smiths Detection maakt de mobiele detectie van explosieven, narcotica en super giftige chemicaliën mogelijk

De lancering van de LCD 4, een op het lichaam gedragen toxische chemische detector, samen met een eerste uitbreiding in zijn soort, XID, vergroot de veelzijdigheid van de detector, waardoor hij sporen van supergiftige chemische stoffen, narcotica en explosieven, waaronder fentanyl en novichok, kan identificeren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een wereldleider in dreigingsdetectie en beveiligingsonderzoeken, kondigt vandaag de lancering aan van zijn nieuwste identificatiemiddel voor chemische agentia, de Lightweight Chemical Detector (LCD) 4, naast de LCD XID-uitbreiding. Dit zal de opsporingsmogelijkheden van het LCD uitbreiden tot verdovende middelen, explosieven, geneesmiddelen en andere super giftige chemische bedreigingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
FTI Consulting:
Tom Hufton/Harriet Jackson/Ffion Dash

sc.smithsdetection@fticonsulting.com
+44 (0)20 3727 1000

Smiths Detection:
Sophie Mills, Head of Corporate Communications

sophie.mills@smithsdetection.com
+44 (0)73 8423 6474

Check out our twitter: @NewsNovumpr