13:52 uur 28-02-2023

Smiths Detection lanceert compacte CT-röntgenstralen voor controlepunten

De energie-efficiënte HI-SCAN 6040 CTiX Model S scanner voor passagierscontrole levert een hogere productiviteit, lagere bedrijfskosten en de hoogste veiligheidsnormen met een aanzienlijk kleinere voetafdruk

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een wereldleider in dreigingsdetectie en beveiligingsonderzoeken, kondigt vandaag aan dat het de HI-SCAN 6040 CTiX Model S, een kleinere versie van zijn succesvolle CT-scanner (Computed Tomography) voor passagierscontrole.

Dit nieuwe model, dat 20 cm smaller en 350 kg lichter is dan de HI-SCAN 6040 CTiX, kan gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande en nieuwe controlepunten van luchthavens of kritieke infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FTI Consulting:
Tom Hufton/Harriet Jackson/Ffion Dash

sc.smithsdetection@fticonsulting.com
+44 (0)20 3727 1000

Smiths Detection:
Sophie Mills, Hoofd bedrijfscommunicatie

sophie.mills@smithsdetection.com
+ 44 (0)73 8423 6474

Check out our twitter: @NewsNovumpr