08:00 uur 16-04-2024

Smiths Detection lanceert baanbrekende X-ray Diffraction-scanner

Securityscreening betreedt een nieuw tijdperk met ongeëvenaarde nauwkeurigheid om materialen te onderscheiden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een internationale leider op gebied van detectie van bedreigingen en securityscreening-technologieën, maakte vandaag de lancering bekend van de SDX 10060 XDi, een baanbrekende X-ray scanner aangestuurd door diffractietechnologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240415695193/nl/

Smiths Detection's ground-breaking SDX 10060 XDi, powered by diffraction technology. (Photo: Business Wire)

Smiths Detection’s ground-breaking SDX 10060 XDi, powered by diffraction technology. (Photo: Business Wire)

X-ray Diffraction (XRD) is een krachtige inspectietechnologie die materialen op zeer nauwkeurige wijze onderscheidt en stoffen identificeert op basis van de moleculaire structuur van een voorwerp. XRD is bijzonder aangewezen om voortdurend evoluerende samenstellingen in poedervorm, vloeibare vorm of vaste vorm te detecteren, zoals bij zelf in elkaar geknutselde explosieven of zelf gebrouwen verdovende middelen, zelfs voor materialen met een gelijkaardige densiteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FTI Consulting
Tom Hufton/Matthew Young/Liam Gerrard

sc.smithsdetection@fticonsulting.com
+44 (0)20 3727 1000

Check out our twitter: @NewsNovumpr