03:40 uur 31-01-2023

Smiths Detection implementeert multi-site centrale beeldverwerkingsoplossing voor DHL Express Australia

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een wereldwijd tonaangevend bedrijf op het gebied van technologieën voor bedreigingsdetectie en beveiligingsscreening, maakt vandaag bekend dat het bedrijf een volledig operationele centrale multi-site oplossing voor beeldverwerking en -beheer heeft geïmplementeerd voor DHL Express Australia.

Met de oplossing worden bestaande Smiths Detection HI-SCAN 10080 EDX-2is hogesnelheidsscanners voor automatische explosievendetectie die zich bevinden op locaties in Sydney, Melbourne en Brisbane verbonden tot één intelligent netwerk waarmee alle röntgenfoto’s op één centrale locatie kunnen worden geanalyseerd en waarin data-analyse en inzichten worden geconsolideerd. De intelligente gecentraliseerde screeningoplossing stelt DHL Express Australia in staat om de personeelsbezetting te optimaliseren, de efficiëntie van beveiligingsmedewerkers aanzienlijk te verhogen en tegelijkertijd de totale operationele kosten te verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

FTI Consulting:

Tom Hufton/Harriet Jackson/Ffion Dash

sc.smithsdetection@fticonsulting.com, +44 (0)20 3727 1000

Smiths Detection:

Fang Jing Zhi, Regional Marketing Manager voor Noord- en Zuid-Azië

jingzhi.fang@smithsdetection.com, +65 9151 2942

Sophie Mills, Hoofd van Corporate Communications

sophie.mills@smithsdetection.com, + 44 (0)73 8423 6474

Check out our twitter: @NewsNovumpr