10:00 uur 26-04-2018

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De Bank of America Corporation (de “onderneming”) heeft op 25 april 2018 een actueel verslag via het 8-K formulier ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”) waarin wordt aangekondigd dat de onderneming op 25 april 2018 de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering voor 2018 (de “Jaarvergadering”) heeft gehouden. Tijdens de Jaarvergadering verkozen de aandeelhouders van de onderneming alle kandidaten voor de positie als bestuurder; werd er ingestemd met de raadgevende stem over de beloning van bestuurders; en werd de benoeming voor 2018 van PricewaterhouseCoopers LLP als het onafhankelijke, geregistreerde openbare accountantskantoor geratificeerd. Met betrekking tot alle kwesties waarover gestemd diende te worden stemden de houders van gewone aandelen van de Onderneming, Serie B preferente aandelen en Serie 1 tot 5 preferente aandelen gezamenlijk als een klasse.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document wordt ook beschikbaar gesteld op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Amanda D. Daniel, +1-980-388-5923
North Carolina Gecertificeerd Paralegal, Bank of America

Check out our twitter: @NewsNovumpr